Amanta lui Putin a fost văzută în public pentru prima dată de la începutul războiului

Sursa Foto YouTube
Sursa Foto YouTube

Se zvonește că amanta președintelui rus Vladimir Putin, Alina Kabaeva, a fost fotografiată în public pentru prima dată de când a început invazia Moscovei în Ucraina.

Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, o fostă gimnastă olimpică, a marcat o apariție publică rară săptămâna aceasta, când a asistat la prima repetiție a unui festival de gimnastică ritmică pentru juniori de pe Arena VTB din Moscova. Festivalul, programat să aibă loc sâmbătă, poartă numele sportivei.

Imaginile cu Kabaeva, care a participat la eveniment, au fost publicate joi pe Instagram de Ekaterina Sirotina, antrenorul principal al echipei naționale de juniori a Rusiei de gimnastică ritmică.

”Prima zi de repetiție a #FestivalofAlinaKabaeva”, a scris Sirotina, unul dintre directorii festivalului. Kabaeva, care apare rar în public, a fost fotografiată cu membrii echipei de gimnastică. Potrivit presei locale, Kabaeva le-a urmărit pe gimnaste și le-a oferit sfaturi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekaterina Sirotina (@ekaterina_sirotina_official)

Kabaeva două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 medalii la Campionatul European

Putin, în vârstă de 69 de ani, care a divorțat de soția sa, Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, în 2013, după trei decenii de căsătorie, a negat că ar avea o relație cu Kabaeva. De asemenea, fosta gimnastă a refuzat să confirme zvonurile că ar fi sau ar fi avut o relație cu liderul rus.

De ani de zile au circulat zvonuri despre o presupusă relație între cei doi. Kabaeva a fost supranumită „Prima Amantă a Rusiei” și „Prima Doamnă Secretă”.

În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a fost închis la doar câteva zile după ce a raportat că Putin intenționează să divorțeze de Lyudmila pentru Kabaeva.2. Sursa Foto... (kabaeva-amanta-putin_00074600.jpg)

Ultima apariție publică a fostei gimnaste a fost în decembrie 2021, cu luni înainte ca Putin să lanseze o invazie împotriva Ucrainei.

Ea s-a aflat în același loc, Arena VTB din Moscova, pentru a participa la ceremonia de deschidere a turneului ei de gimnastică ritmică ”Heavenly Grace”, a informat presa locală la acea vreme.

Îmbrăcată într-un costum complet alb, Kabaeva a urcat pe podium la ceremonia de deschidere pentru a explica că și-a creat turneul ”experimental” pentru că și-a dorit ca sportul ei să fie din nou ”spectaculos” și ”unic”, potrivit News Week.

"Ea este beneficiara corupției lui Putin"

După ce Casa Albă a anunțat pe 6 aprilie că pune sancțiuni celor două fiice adulte ale lui Putin, Georgy Alburov, care lucrează pentru liderul opoziției ruse întemnițat Alexei Navalny, a cerut ca fosta gimnastă să fie sancționată ”imediat”.

"Ea este beneficiara corupției lui Putin, rudele ei primesc apartamente și case cumpărate cu bani furați de la ruși. Este un membru al cercului interior al lui Putin, un membru al familiei sale care profită de poziția sa", a scris el pe Twitter .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel