Ambasada Israelului în România, cu inima lângă ostaticii luați de Hamas din Israel, în urmă cu un an: Nu trece o secundă în care să nu ne gândim la ei/ VIDEO

A trecut un an de la atacul sângeros al Hamas în Israel, când, la ora 6.29 dimineața, viața oamenilor din Israel a fost complet schimbată. Unii și-au pierdut membri ai familiei, într-un mod sângeros, alții nu știu nici până astăzi ce s-a întâmplat cu cei apropiați lor. Pentru unii, o rană profundă și dureroasă va rămâne veșnic în suflete, în timp ce alții trăiesc cu speranța că cei dragi lor se vor întoarce acasă. Și împreună cu ei suferă o țară-ntreagă. 

”Mâine (astăzi 7 octombrie 2024 n.r.) marcăm 1 an de când cei dragi ai noștri se află în captivitatea Hamas. Nu trece secundă în care să nu ne gândim la ei. Facem tot ce este necesar pentru a-i ADUCE PE TOȚI ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ” a scris Ambasada Israelului în România, pe Facebook. 

De alfel, conform aceleiași surse ”Pe zidurile #Ierusalimului rulează fotografii ale celor 101 copii, femei și bărbați israelieni, ținuți ostatici în Gaza de 1 an de zile... Îi purtăm în inimile noastre zi de zi și ne rugăm pentru întoarcerea lor în siguranță ACASĂ”. 

În această dimineață, pe rețeaua socială, Ambasada a marcat momentul în care Hamas a intrat în Israel, curmând vieți nevinovate, inclusiv bebeluși: ”6:29 dimineața. 7 octombrie 2023. Momentul în care timpul s-a oprit în loc. Beeri. Nahal Oz. Nir Oz. Reim. Festivalul de muzică Nova. Kfar Aza. Sderot. Ofakim. Nirim. Holit. Zikim. Ashkelon. Cinstim memoria victimelor. Ne rugăm pentru întoarcerea ostaticilor ACASĂ”. 

Acest mesaj a fost publicat, în limba engleză, și pe site-ul Ambasadei. 

De alfel, Ambasada a distribuit o filmare publicată de ambasadorul adjunct al Israelului în România, Rami Teplitskiy, care se află alături de mama unei ostatice în Gaza, Doron. Vezi aici VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel