Ambasada Regatului Arabiei Saudite la București, la Bookfest. Oferă cafea saudită și curmale - FOTO

Ambasada Regatului Arabiei Saudite la București participă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2024. 

”Ambasada Regatului Arabiei Saudite la București a participat la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2024 la București, standul saudit fiind vizitat de Ministrul Culturii al României, dna. Raluca Turcan, și de Ministrul Culturii al Republicii Moldova,  dl. Sergiu Prodan.

Cei doi miniștri au fost întâmpinați de Ambasadorul Custodelui celor Două Sfinte Moschei în România, Dr. Mohammed bin Abdulghani Khayat, care a oferit Excelențelor Lor o scurtă explicație despre diversitatea culturală a Regatului, siturile arheologice și istorice înregistrate în Patrimoniul UNESCO, prezentând dezvoltarea și prosperitatea prin care trece Regatul în cadrul Viziunii Regatului 2030.

Ambasadorul a adăugat că este prima dată când Ambasada Regatului participă cu un stand la Bookfest și consideră că această oportunitate este potrivită pentru a prezenta cultura și istoria Arabiei Saudite, poporului român prieten.

Ambasadorul a salutat vizitatorii distinși care au venit să cunoască câteva aspecte ale culturii saudite prin această expoziție, urmând să fie prezentate mai multe în următorii ani. Standul Regatului din cadrul Bookfest 2024 pune la dispoziție cărți și informații despre diversitatea culturală de care se bucură Regatul, precum și situri istorice și arheologice, pe lângă o serie de tablouri și materiale culturale și publicitare care vorbesc despre istoria Regatului Arabiei Saudite, dar și o serie de imagini care reflectă această moștenire istorică și culturală a Regatului.

De asemenea, standul oferă cafea saudită și curmale” arată un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel