Kathleen Ann Kavalec, ambasadoarea SUA la București, îndrăgostită de un loc special din România: Am avut o săptămână superbă acolo

Facebook, Kathleen Kavalec
Facebook, Kathleen Kavalec

Kathleen Ann Kavalec, noua ambasadoare a SUA în România, a vorbit despre ceea ce o atrage la țara noastră, într-un interviu cu ocazia celebrării Zilei Naționale a Americii, de la 4 iulie.

 

Întrebată cum s-a îndrăgostit de Muzeul Satului Român, locul unde a fost realizat interviul pentru știrile „Observator”, de la Antena 1, Kathleen Ann Kavalec a răspuns:

„Când am fost în România, acum mai multă vreme, între 2005 și 2008, locuiam în zona șoselei Kiseleff, foarte aproape de aici. Veneam o dată pe lună. Nu mi-a fost foarte greu să învăț limba română, pentru că vorbesc și limba spaniolă din copilărie, iar aceasta este o altă limbă latină, deci multe cuvinte sunt similare”.

Întrebată ce loc din România a impresionat-o cel mai mult în acea perioadă, ambasadoarea SUA la București a răspuns:

„Mi-a plăcut foarte mult Maramureșul și îmi amintesc că am fost acolo cu copiii, am găsit o casă dintr-un sat mic. Pe vremea aceea, copiii mei aveau șapte, nouă și unsprezece ani. A fost o săptămână fabuloasă și am foarte multe fotografii”.

Alessandra Stoicescu a întrebat-o, apoi, pe Kathleen Ann Kavalec dacă ar face un album foto despre România, fotografiile căror locuri le-ar alege.

„O fotografie ar fi de la țară, cu oameni care lucrează la câmp. Alta ar fi de la Parcul Herăstrău (n.r. Parcul Regele Mihai I al României), pentru că m-am plimbat de multe ori pe acolo. Cred că a treia poză ar fi din Maramureș”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel