Ambasadorul palestinian la Praga, mort în urma unei explozii în apartamentul său

jamal
jamal

Jamal Al Jamal, ambasadorul palestinian la Praga,  a murit după ce a fost grav rănit în urma unei explozii produse miercuri la prânz în apartamentul său din capitala cehă. Deflagraţia ar fi fost provocată de un sistem de alarmă antifurt în momentul în care diplomatul a deschis un seif în apartament, potrivit presei locale.

Ambasadorul palestinian la Praga, rănit în urma unei explozii, a decedat, a anunţat miercuri poliţia, citată de AFP.

 "Cu regret, confirmăm această informaţie furnizată de serviciile de urgenţă", a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Andrea Zoulova.

"Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a suferit arsuri foarte grave", a declarat pentru AFP şefa serviciului de urgenţă, Jirina Ernestova. "După ce i-au fost stabilizate funcţiile vitale, el a fost transportat la spitalul militar Praga-Stresovice, în comă indusă", a adăugat ea.

 Potrivit site-ului www.novinky.cz, care citează surse din cadrul poliţiei, diplomatul palestinian s-a rănit probabil în urma "manipulării imprudente a unui explozibil periculos".

 Reşedinţa ambasadorului palestinian se află într-o clădire nou construită din cartierul Suchdol, situat în nord-vestul capitalei cehe.

 Purtătorul de cuvânt al ambasadei, Nabil el Fahel, a declarat pentru postul de radio public ceh CRo că toată familia ambasadorului se afla în apartament în momentul exploziei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel