Ambasadorul Rusiei în România, despre al treilea război mondial: „Răspundem agresiunii voastre”. Cum justifică masacrarea populației civile

Valeri Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse în România, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune News Romania a vorbit despre „operațiunea militară specială” a Rusiei în Ucraina. Adică despre invadarea și agresiunea neprovocată a trupelor ruse de ocupație în Ucraina vecină.

Valeri Kuzmin a explicat că România a fost trecută de Federația Rusă pe lista statelor „neprietene” din cauza faptului că a adoptat alături de Occident sancțiuni împotriva Moscovei, considerate „ilegale”.

Diplomatul rus a vorbit despre operațiunea militară rusă în Ucraina, care în opinia sa are ca scop protejarea populației civile din Donbas, notează DefenseRomania.

Rusia amenință. Valeri Kuzmin, ambasadorul rus în România: Sună dur, dar noi suntem în situația în care acționăm la acțiunile voastre agresive

El a atras din nou atenția asupra livrărilor de arme din Ucraina și spune că Rusia nu garantează siguranța niciunui transport de armament al NATO care intră pe teritoriul Ucrainei.

„Sună dur, dar noi suntem în situația în care acționăm la acțiunile voastre agresive (n.r. - NATO)”, consideră ambasadorul rus. (...) „Nimeni nu dorește nici al treilea război mondial, nici conflict în Ucraina”, a continuat acesta.

Șeful misiunii diplomatice ruse în România a explicat și cum stă treaba cu bombardamentele asupra populației civile și imaginile șocante cu civili masacrați, orașe asediate și blocuri bombardate de către Armata rusă de ocupație.

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE DEFENSE ROMANIA, VEZI DECLARAȚIA COMPLETĂ A AMBASADORULUI RUS ÎN ROMÂNIA DESPRE CONFLICTUL DIN UCRAINA ȘI AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, DAR ȘI CUM JUSTIFICĂ RUSIA BOMBARDAMENTELE ASUPRA POPULAȚIEI CIVILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel