Amendă RECORD pentru un bătrân, dintr-un motiv HALUCINANT. Nu avea declarație pentru a-și prinde oile

Viața unui bătrânel s-a transformat în doar câteva minute într-un coșmar dintr-un motiv halucinant. 

Viața unui bătrânel din Dobrota s-a transformat în doar câteva minute într-un coșmar dintr-un motiv halucinant. Acesta a ieșit în afara curții pentru a-și prinde cele opt oi care scăpaseră la iarbă verde, moment în care a fost susprins de un polișist, venit la pontul dat de un vecin „binevoitor".

Pentru că nu deținea declarația pe proprie răspundere în care ar fi trebuit să specifice motivul pentru care a alergat după oi, bătrânul a fost amendat cu o sumă uriașă pe care nu o poate plăti nici într-o viață, 15.000 de lei.

Ce a consemnat polițistul în acte?

„A fost depistat în comuna Gornet-Cricov, sat Dobrota, pe domeniul public, fiind în apropierea terenurilor extravilane din sat. Acesta nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere, pentru a părăsi domiciliul, menționând că a părăsit domiciliul pentru a ieși la păscut cu oile, fără a fi angajat, acesta nereprezentând un motiv întemeiat", a scris polițistul în acte, potrivit evz.ro

Încercând să afle ce s-a întâmplat în realitate, nepoata bătrânului a aflat de la polițistul în cazuă că ar fi fost înjurat, fapt pe care nu l-a mai consemnat în procesul verbal, neluând nici măsura legală, în cazul în care era adevărat, a declarat fata pentru publicația Observatorul prahovean.

7.500 în 15 zile. Cum va plăti bătrânul cu pensia extrem de mică


Deși i s-a oferit șansa să plătească amenda pe jumătate, în termen de 15 zile, misterul plății rămâne un mister, întrucât bărbatul are pensia de doar 700 de lei.

"Vom contesta în instanță amenda", a mai declarat nepoata bătrânului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel