Americanii cumpără tricouri cu poza de cazier a lui Trump, la o zi după ce președintele american s-a predat în Georgia

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fotografia istorică a fostului președinte american Donald Trump, postată de un tribunal din Georgia, joi seară, este imprimată pe tricouri, pahare, căni, postere și chiar păpuși bobblehead de fanii și inamicii acestuia deopotrivă.

Fotografia lui Trump cu cravată roșie, păr strălucitor și încruntătură de gheață a fost realizată în timp ce favoritul republican la președinție a fost arestat ca urmare a 13 acuzații de infracțiune, parte dintr-un dosar penal care rezultă din încercările sale de a răsturna alegerile din 2020.

Susținătorii și managerii de campanie au îmbrățișat imaginea arestării sale, în timp ce se adună în jurul afirmațiilor lui Trump că acuzațiile împotriva lui sunt motivate politic, scrie Reuters.

Pentru critici, fotografia este un simbol că lista lui lungă de probleme legale l-a ajuns în sfârșit din urmă.

Comitetul de strângere de fonduri al lui Trump, Salvați America, vinde tricouri „NEVER SURRENDER!” ($34.00), suporturi pentru băuturi ($15.00 pentru două) și căni de cafea ($25.00). Fiul său, Don Jr. comercializează tricouri „FREE TRUMP” (29,99 USD) și alte postere cu fotografia de cazier a tatălui său (19,99 USD).

De cealaltă parte a diviziunii politice, Lincoln Project, un grup proeminent anti-Trump fondat de republicani, vinde pahare (55,00 USD) cu imaginea și textul „FAFO”, acronim pentru „Fuck Around and Find Out”, un slogan popular printre criticii lui Trump.

În Los Angeles, un magazin de tricouri neafiliat cu vreo campanie începuse deja să vândă topuri cu imaginea respectivă încă de vineri după-amiază.

„Cred că este un consumerism foarte clasic pentru această țară”, a spus un client, pe nume CJ Butler din Atlanta, Georgia. "Hei, este Trump. El vinde orice, așa că de ce să nu luăm un tricou?"

Imaginea ar putea genera o mare strângere de fonduri pentru candidatul republican, prevăd unii strategii politici.

„Superfanii săi vor vedea asta și va fi un exercițiu de mândrie pentru ei să trimită acei 25 de dolari și să obțină acel tricou sau acea cană”, a spus David Kochel, un agent veteran al campaniei prezidențiale republicane din Iowa. „Este oarecum trist la sfârșitul zilei că campania va sărbători rechizitoriul său pentru 13 acuzații penale – dar așa arată politica noastră”.

Trump a încercat de luni de zile să profite de anchetele penale împotriva lui pentru a aduna sprijin din baza sa, începând cu primul său rechizitoriu la New York. Grupurile sale de strângere de fonduri, inclusiv campaniile prezidențiale anterioare și actuale, au raportat că au investit peste 98 de milioane de dolari în operațiuni de marfă din 2015, cumpărând articole precum autocolante, hanorace și căni de cafea pentru a le vinde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel