Amestecă lămâie cu crema Nivea! Trucul care face furori pe Internet

Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Internetul este plin de o multitudine de trucuri casnice legate de gospodărie.

Internetul este plin de o multitudine de trucuri casnice legate de gospodărie, în special pentru tratamentul sau eliminarea petelor. Una dintre metodele care a câștigat popularitate recent are doar două ingrediente și promite să trateze eficient obiectele din piele pe care le avem în casă.

De la tapițeria unui canapea sau scaune, până la genți sau jachete, acest remediu ajută la curățarea tuturor acestor obiecte, precum și la oferirea unui tratament special pentru a le face să dureze mai mult.

Pentru aceasta, sunt necesare doar două ingrediente: lămâie și crema Nivea din cutia albastră, a cărei consistență permite hidratarea pielii și menținerea acesteia frumoasă pentru mai mult timp.

Este vorba despre un truc simplu și ieftin. Lămâia este un ingredient utilizat în multe produse de curățenie pentru casă datorită proprietăților sale dezinfectante și de albire, ceea ce va permite eliminarea oricăror urme de murdărie care s-ar fi putut încrusta în piele.

În același mod, ingredientele hidratante din crema Nivea din cutia albastră, un produs de bază în toate gospodăriile pentru hidratarea zonelor cele mai uscate ale corpului, cum ar fi mâinile, coatele sau genunchii, vor oferi un plus de finețe pielii pe care dorim să o tratăm.

Pentru a putea realiza acest proces, este suficient să tăiem lămâia și să așezăm partea moale a cojii pe suprafața de tratat, frecând bine pielea pentru a obține un rezultat mai bun. Apoi, se aplică crema hidratantă pentru a restaura materialul și a-l lăsa ca nou. În final, este suficient să ștergem pielea cu o cârpă curată pentru a elimina excesul de produs.

La fel ca în cazul tuturor trucurilor casnice, ideal ar fi să le testăm pe o suprafață mai mică de piele pentru a verifica eficacitatea lor reală și, dacă suntem convinși, să le aplicăm pe obiectele mai mari pe care dorim să le îmbunătățim, cum ar fi jachetele sau o canapea.

Ce mai putem face cu o lămâie

Lămâia este un ingredient versatil, cu multe utilizări practice și beneficii. Iată câteva dintre modurile în care o poți folosi:

Adaugă sucul de lămâie în salate, pește, carne și alte preparate pentru a le îmbunătăți gustul.

Stropește fructele și legumele tăiate cu suc de lămâie pentru a preveni oxidarea și îngălbenirea.

Sucul de lămâie poate fi folosit pentru a curăța suprafețele din bucătărie, cum ar fi blaturile și chiuveta, datorită proprietăților sale dezinfectante și de albire.

Aplică suc de lămâie pe petele de pe haine sau suprafețe textile pentru a le ajuta să dispară.

Pune felii de lămâie în frigider pentru a neutraliza mirosurile neplăcute sau folosește suc de lămâie pentru a curăța mâinile după ce ai manipulat pește sau usturoi.

Înmoaie unghiile într-un amestec de suc de lămâie și ulei de măsline pentru a le întări și a le albi.

Sucul de lămâie poate fi folosit pentru a adăuga strălucire părului sau pentru a-l deschide la culoare în mod natural.

Amestecă suc de lămâie cu miere și aplică pe față pentru un efect hidratant și de curățare.

Sucul de lămâie poate fi folosit pentru a ține departe insectele de plante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel