EXCLUSIV  AMNISTIE FISCALĂ. RĂSTURNARE de situație cu amenzile neconstituționale. Ciolacu: SUB NICIO FORMĂ!

Marcel Ciolacu a vorbit despre decizia CCR cu privire la neconstituționalitatea amenzilor date în starea de urgență.

Președintele interimar al PSD a anunțat că partidul pe care îl reprezintă va depune un proiect legislativ de amnistie fiscală pentru amenzile date abuziv în toată această perioadă, dar a subliniat că în niciun caz cei care au încălcat legea nu vor fi incluși în acest proiect.

„Vom depune un proiect legislativ de amnistie fiscală pentru amenzile date abuziv. Sub nicio formă amnistie fiscală pentru cei care au încălcat restricțiile și perioada de carantină.

Așteptăm motivarea CCR. (...) Abuzul de putere a fost sancționat de CCR. Știți cum s-a votat? În unanimitate. Și președintele și PNL-ul au reprezentanți în structura CCR, dar în unanimitate s-a votat acest lucru, că a existat abuz de putere”, a precizat Marcel Ciolacu, la DC News.

Amintim că CCR a decis ieri că prevederile art. 28 din OUG 1/1999, prin care au fost stabilite amenzile pentru nerespectarea restricţiilor în perioada stării de urgenţă, sunt lipsite de claritate, precizie şi previzibilitate, iar stabilirea faptelor a căror săvârşire constituie contravenţii este lăsată, în mod arbitrar, la libera apreciere a poliţiştilor.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel