EXCLUSIV  Amplu proces de regenerare urbană în Rahova. Amenzi usturătoare pentru proprietarii de animale de companie care nu strâng gunoiul

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Cartierul Rahova din Sectorul 5 a intrat într-un amplu proces de reabilitare și regenerare urbană.

În cadrul unui interviu la DC News, Rareș Hopincă, city managerul Sectorului 5, a vorbit despre un amplu proces de regenerare urbană și reabilitare care este realizat în prezent în cartierul Rahova.

„Avem un amplu program în cartierul Rahova. Regenerăm urban și reabilităm toată zona aflată în triunghiul Dumbrava Nouă, strada Buzoieni, Pete Ispirescu și până la Parcul Sebastian. În toată zona de blocuri lucrăm, refacem trotuarele , extindem numărul de locuri de parcare și toată Rahova este, practic, un imens șantier. Beneficiile se vor vedea în foarte scurt timp și deja se vede cum se schimbă fața întregului cartier“, a spus city managerul.

Rareș Hopincă a precizat că cei care nu vor strânge gunoiul din urma animalelor de companie se vor confrunta cu amenzi usturătoare.

„Degeaba muncim noi dacă în urma noastră cetățenii care au de exemplu animale de companie nu întrețin ceea ce facem noi. Ca măsură suplimentară le vom spune tuturor că trebuie să strângă după animalele de companie. Este intolerabil ca în anul 2023 să trebuiască să faci slalom printre dejecții în Municipiul București. Cei care nu vor avea asupra lor punguțe pentru a strânge după animalele de companie vor plăti 800 de lei începând cu luna mai. E o sumă importantă pentru fiecare.

Vom avea colegi de la Poliția Locală în civil care vor patrula pe stradă și care vor aplica amenzi celor care nu au asupra lor acele pungi. E dreptul fiecăruia să conteste, dar vă spun că acei bani se vor plăti și se vor încasa“, a spus Rareș Hopincă.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Locuințe pentru tineri în Sectorul 5. City manager: Peste 300 de apartamente cu chirie subvenționată de stat. Vor fi eficiente energetic / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel