Ana Birchall, la Forumul de afaceri la nivel înalt UE-SUA în domeniul energiei

FOTO: anabirchall.ro
FOTO: anabirchall.ro

Vice-premierul Ana Birchall a luat parte la prima ediție a Forumului de afaceri la nivel înalt UE-SUA în domeniul energiei.

Ana Birchall participă la prima ediție a Forumului de afaceri la nivel înalt UE-SUA în domeniul energiei de la Bruxelles, o reuniune extrem de importantă în cadrul căreia vor fi discutate perspectivele dezvoltării și aprofundării relațiilor dintre UE și SUA îndeosebi în sfera energiei și a securității energetice, susține vicepremierul.

Dezbatere privind dezvoltarea infrastructurii de gaze naturale


”A început sesiunea pe tema dezvoltării infrastructurii de gaze naturale, în marja Forumului de afaceri la nivel înalt UE-SUA în domeniul energiei de la Bruxelles, dezbateri la care participă lideri politici europeni și americani, reprezentanți la nivel ministerial din statele membre UE, precum și reprezentanți ai unor companii care activează în domeniul energiei din Europa și SUA”, a mai precizat Ana Birchall pe website-ul său oficial. 

Întrevedere cu Rick Perry, Secretarul Energiei al SUA

”Am avut o întrevedere bilaterală excelentă cu Rick Perry, Secretarul Energiei al SUA, în Bruxelles. Am discutat despre cooperarea în domeniul energiei, valorificarea resurselor energetice de la Marea Neagră, aspecte privind securitatea energetică regională şi dezvoltarea proiectelor de transport şi interconectivitate, cu accent pe proiectul BRUA (coridorul Bulgaria-România-Ungaria-Austria). Totodată, am reiterat angajamentul ferm al Guvernului României pentru asigurarea unui climat investițional transparent şi atractiv pentru companiile care investesc în domeniul energetic, prin proiecte de diversificare a surselor şi rutelor de transport al energiei”, a mai precizat Ana Birchall. 

Vezi și: Referendum 2019. Iohannis îi îndeamnă pe cetăţeni să meargă la vot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel