Ana Bogdan, emoționată după JO Paris 2024: Îmi voi aminti pentru totdeauna toate momentele de pe teren

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Ana Bogdan, jucătoarea de tenis româncă, a împărtășit recent într-un mesaj pe social media trăirile intense pe care le-a avut la Jocurile Olimpice de la Paris, descriindu-le ca pe o parte din visul său împlinit. În postarea de miercuri, Bogdan a dezvăluit că își dorește cu ardoare să participe și la ediția următoare a Jocurilor Olimpice, programată pentru 2028 la Los Angeles.

Ana Bogdan, una dintre cele mai proeminente jucătoare de tenis ale României, a împărtășit recent într-un mesaj emoționant postat pe social media, trăirile intense și memorabile pe care le-a experimentat la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva a dezvăluit că participarea la acest eveniment prestigios a fost pentru ea împlinirea unui vis din copilărie și a mărturisit că își dorește cu ardoare să concureze și la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice, programată pentru anul 2028 la Los Angeles.

„Sunt profund recunoscătoare că am avut ocazia să trăiesc această experiență unică și să reprezint România la Jocurile Olimpice. Emoțiile trăite pe teren au fost copleșitoare, inima îmi bătea atât de tare încât uneori aveam lacrimi în ochi și simțeam fluturi în stomac. Era ca și cum aș fi fost un copil trăindu-și visul. Deși mi-aș fi dorit să-mi gestionez mai bine emoțiile, acestea sunt parte din mine și le trăiesc intens”, a scris Ana Bogdan pe Instagram.

Participarea la Jocurile Olimpice a fost o realizare importantă pentru Ana Bogdan, care a jucat atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu alături de Jaqueline Cristian. La simplu, Ana a fost eliminată în primul tur de Jasmine Paolini, numărul 5 mondial, iar la dublu, împreună cu Cristian, au fost învinse de echipa japoneză Shuko Aoyama/Ena Shibahara. În ciuda eforturilor lor, româncele nu au reușit să treacă de primul tur, fiind eliminate cu scorul de 6-2, 6-3, după doar o oră și 18 minute de joc.

În meciul de dublu, româncele au început promițător, reușind să egaleze la 2 după ce au salvat două mingi de break. Cu toate acestea, echipa japoneză a preluat rapid controlul și a închis primul set cu 6-2. În cel de-al doilea set, deși au recuperat un break și s-au apropiat la 4-3, Aoyama și Shibahara au reușit să se impună din nou, încheind partida cu 6-2, 6-3.

Pe lângă trăirile emoționale, Ana Bogdan a vorbit și despre dificultățile fizice întâmpinate, menționând problemele cu tendonul lui Ahile care au afectat-o în ultimele două luni. „Este timpul pentru recuperare acum, deoarece tendonul lui Ahile m-a deranjat foarte mult în ultimele 2 luni. Să joc cu durere în fiecare zi nu este deloc plăcut, dar voi fi pe mâini bune și apoi voi reveni la antrenamente. Voi împărtăși progresul meu cu voi”, a adăugat ea.

Deși Jocurile Olimpice de la Paris nu au adus rezultatele dorite pentru Ana Bogdan, experiența trăită acolo a fost una de neuitat, consolidându-i dorința de a reveni pe teren la Los Angeles 2028. „Pentru mine a însemnat atât de mult să fiu acolo. Și DA, vreau să joc din nou la următoarele Jocuri Olimpice, în LA '28. Vreau să simt toate acele sentimente imense și intense încă o dată, vreau să joc pentru țara mea și să am un parcurs de succes!”, a afirmat hotărâtă Ana Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel