Ana Morodan, mărturisiri sincere despre relația cu părinții ei: "Am fost un fel de Addams Family mai macabri"

Sursa foto: Facebook Ana Morodan
Sursa foto: Facebook Ana Morodan

Ana Morodan a vorbit despre părinții ei, plecați dintre noi, și relația pe care au avut-o.

"Acum, la câțiva ani de când nu mai sunt, am înțeles că nu pot să-i mai judec, cel puțin nu din perspectivele din care îi judecam. Pentru că părinții mei au trăit în comunism, au devenit părinți în comunism, au fost ani buni părinți în comunism. Și ai mei n-aveau de unde să ia pe sub mână ceva. Așa că, cu mintea de acum, mă gândesc eu, că le-o fi fost destul de greu. Când ți-e foame, real foame și n-ai ce să pui pe masă, să te mai gândești și la metode de parenting… Mama mea a fost diagnosticată cu cancer la creier, când eu aveam 3 ani. A trăit cu asta încă 33 de ani, a suferit consecințele acestui fapt în toți acești ani. Nu știu cum se simte asta, nu pot să înțeleg asta, pe cale de consecință nu e corect să-i mai judec acțiunile", a mărturisit Ana Morodan pentru unica.ro.

"Am fost un fel de Addams Family mai macabri"

"Acum, cu umor, pot spune că am fost un fel de Addams Family mai macabri. Mai focusați pe eticheta comportamentală (ca formă de răzvrătire mai înjur câteodată) și mai colorat îmbrăcați. Deși n-au fost părinți afectuoși, părinții mei, prin felul lor de-a fi, mi-au insuflat niște valori corecte. M-au învățat să fiu acolo când aproapele meu are nevoie de mine, m-au educat estetic într-o direcție care mă împlinește pe atât de multe planuri. Și, mai presus de orice, fără să-și dea seama, mi-au dat ceva ce m-a ajutat enorm în viața asta, un mod de-a mă uita înainte cu optimism, curaj și voioșie", a mai spus influencerița.

"O să țin minte cu câtă răutate s-a uitat prietena mamei mele, la înmormântarea ei"

Ana Morodan a recunoscut că cel mai greu moment din viața ei a fost cel în care a trebuit să-și anunțe mama că tatăl ei a murit.

"Cred că atunci când a trebuit să o anunț pe mama mea că tatăl meu a decedat subit și neașteptat. Părinții mei au avut o relație aproape simbiotică. Au fost grei ultimii ani, cu mama descoperind încă un cancer în metastază, și încă unul, și încă unul, tot așa până la 7 cancere în metastază. Cu tot felul de presiuni de business, cu etapele vieții, cu responsabilități. Cu momentele în care pentru a 193237465 oară devii părintele părinților tăi. Cu privirile oribile de judecată ale rudelor și prietenilor părinților tăi, că ceva nu faci tu bine, că acum, vezi Doamne, te ții tu vedetă de la București și nu faci tu bine ceva. O să țin minte cu câtă răutate s-a uitat prietena mamei mele, la înmormântarea ei, pentru că am spus preotului că vreau să spun și eu ceva despre mama mea", a mărturisit Ana Morodan.

Vezi și: Ana Morodan, condamnată la închisoare după ce a făcut accident auto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel