ANAF a blocat conturile clubului Dinamo Bucureşti

DINAMO bucuresti
DINAMO bucuresti

Fiscul a pus poprire pe conturile clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, din cauza datoriilor de peste 4,8 milioane de lei pe care gruparea din Ştefan cel Mare le avea de achitat către stat, informează surse din interiorul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Reprezentanţii clubului Dinamo au avut timp până pe 17 noiembrie să-şi achite datoriile, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Teoretic, în momentul de faţă ANAF ar putea scoate la vânzare jucătorii de la Dinamo sau poate chiar deveni acţionar al clubului din Ştefan cel Mare, în schimbul datoriei pe care o are de recuperat.

Fundaşul echipei Dinamo, Valeriu Bordeanu,declara, joi, că la gruparea bucureşteană sunt mari probleme financiare, precizând că el este obişnuit cu astfel de probleme de la Unirea Urziceni.

"Sunt probleme mari. Nu ştiu dacă este echipă în Liga I care să nu aibă probleme. Vin de la o echipă mică, unde erau probleme financiare, dar care văd că acum s-au rezolvat. De când am venit la Dinamo nu am verificat contul, o să o fac după ce vom mai urca în clasament", a spus Bordeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel