Dr. Anca Hâncu, nutriționist, doctor în medicină, în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCMedical, a făcut referire la un studiu desfășurat pe o perioadă de 16 ani.
„Aș propune tuturor să redescopere legumele, cu toate variațiile lor. Legumele de toate culorile. Oamenii să aibă mese colorate cu legume roșii, verzii. Să redescoperim toate salatele posibile”, a spus Anca Hâncu.
În cadrul interviului, a făcut referire la un studiu desfășurat pe o perioadă de 16 ani. „Stilul de viață corect a fost evaluat prin menținerea greutății. Cei care și-au menținut greutatea timp de 16 ani au fost estimați că duc un stil de viață corect”, a zis Anca Hâncu.
De asemenea, a precizat că orice aliment poate fi considerat „foarte bun”, în condițiile în care e mâncat corect.
„Principiul diversității este important, să nu mâncăm același lucru”, a mai subliniat nutriționistul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu