Ancelotti îi vrea pe Benzema, Kroos şi Modric la Real Madrid şi în sezonul viitor

Facebook Toni Kroos
Facebook Toni Kroos

Karim Benzema, Toni Kroos şi Luka Modric vor rămâne la Real Madrid şi în sezonul viitor, şi-a exprimat speranţa antrenorul Carlo Ancelotti, vineri, în condiţiile în care contractele acestora expiră la finele actualului sezon, scrie AFP.


"Cred că ei vor rămâne şi sezonul viitor. Sunt discuţii în desfăşurare cu conducerea clubului şi sper că vom miza pe ei şi în continuare. Sigur, va veni şi momentul când aceştia se vor retrage, trebuie să vedem viitorul clubului şi dintr-un alt unghi. Avem jucători tineri fantastici. Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Federico Valverde, Dani Ceballos, ei vor simboliza o altă eră pentru Real Madrid", a spus Ancelotti.

Benzema, Modric şi Kroos sunt la Real Madrid din 2009, 2012, respectiv 2014 şi au ajutat echipa să obţină o multitudine de titluri, inclusiv mai multe trofee în Liga Campionilor.

Real Madrid este pe locul 2 în La Liga după 27 de etape, cu 59 de puncte, la 12 puncte de liderul FC Barcelona.

Real Madrid s-a calificat în finala Cupei Spaniei la fotbal, după ce a învins-o fără drept de apel în deplasare, cu scorul de 4-0, pe marea sa rivală FC Barcelona, miercuri seară, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Eroul madrilenilor în meciul de pe Camp Nou a fost atacantul Karim Benzema, autorul unui hat-trick în repriza secundă, în minutele 50, 58 (din penalty) şi 80.

Golgheterul francez a contribuit şi la primul gol al oaspeţilor, oferindu-i pasa decisivă brazilianului Vinicius Junior, care a deschis scorul în prelungirile primei reprize (45+1).

În meciul tur, FC Barcelona s-a impus cu 1-0 pe Santiago Bernabeu, în urma unui autogol al fundaşului brazilian Eder Militao (26).

Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, a reuşit cu această ocazie a doua triplă consecutivă, după cea din meciul cu Valladolid (6-0), disputat în weekend la Madrid, în campionatul Spaniei.

Victoria de miercuri a fost cea mai categorică obţinută de Real Madrid pe Camp Nou în El Clasico, după cea din 1963, când a învins-o pe Barca cu 5-1, într-o partidă din liga spaniolă. Madrilenii s-au impus atunci graţie unei triple a ungurului Ferenc Puskas (de asemenea cu un gol din penalty), completată de golurile altor doi jucători legendari, Alfredo Di Stefano şi Paco Gento.

Real Madrid va avea ca adversară în finala Cupei Spaniei, programată în data de 6 mai la Sevila, formaţia Osasuna Pamplona, care a eliminat la rândul ei în semifinale formaţia Athletic Bilbao (1-0 în tur şi 1-1 în retur, după prelungiri), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel