Anda Adam, fără conturile de Instagram: Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei, sincer

Anda Adam. FOTO: Facebook @Anda Adam
Anda Adam. FOTO: Facebook @Anda Adam

Anda Adam a rămas fără conturile de Instagram, iar din această cauză a rămas urmăritori. Mai mult, îi acuză pe cei de la Instagram că fac un abuz în acest sens.

Anda Adam acuză Instagram de abuz, după ce și-a pierdut conturile de pe rețeaua de socializare, dar și contracte importante, asta deși a investit mii de euro pentru campaniile de promovare.

”Este groaznic ce mi s-a întâmplat.

De 3 saptămâni tot aștept un răspuns și pur și simplu marele Instagram dă Ignore!

Nicio justificare și 4 conturi șterse peste noapte. Inclusiv contul pr-ului meu pe online și contul brandului meu! Nicio legătura între ele dar șterse toate!

Este inadmisibil așa ceva, atitudinea lor și faptul că nu poți lua legătura cu absolut nimeni de la Instagram să remedieze o situație, mi se pare strigător la cer.

În plină vară, colecție de costume de baie nouă și de o lună nu mai existăm ca brand și au dispărut 20.000 de followerși care erau clienții noștri. Să mai zic de contul meu cu BIFĂ și 1.3 milioane?

Mulțumesc Instagram pentru abuzurile făcute! Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei, sincer! Ce faceți se cheamă escrocherie! Am investit mii de euro în campanii de promovare și am pierdut 5 contracte datorită ignoranței și greșelii voastre, pe care nici nu vă interesează să o remediați”, a scris Anda Adam pe contul de Facebook.

Reacția internauților nu a întârziat să apară, unii susținând-o în demersul său de recuperare a conturilor de pe Instagram, alții criticând-o pentru lipsa de provocare a realității.

”Îmi pare rău pentru ce ți s-a întâmplat. Vânzări și reclame ar trebui făcute pe niște magazine online, nu pe insta. Asta e părerea mea. Ai Magazin online, nu ți-l închide nimeni”, scrie un internaut, iar replica Andei Adam a fost una destul de ciudată. ”Când lansez o piesă, unde să pun? Pe emag?”

Alți internauți au acuzat-o de falsitate, susținând că acesta poate fi un motiv pentru care i s-au închis conturile.

”Poate că au fost imagini false cum este această înregistrare atât de alterată că nu seamănă cu realitatea. (...) Ce-ar fi să promovăm realitaea și nu imagini alterate de un computer”, spune altcineva.

De altfel, s-a făcut apel și la ”cele sfinte”, soluția pentru orișice.

”Aveți rivali. Aveți aproape biserica Sf. Mina care ajută pe cei păgubiți. Și Sfântul Efrem Cel Nou ajută în astfel de situații. Doamne ajută”, a mai spus un urmăritor al artistei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Anda Adam a povestit public ce i-a spus: Nu există grad de comparație între noi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel