Anda Adam nu a rupt legătura cu Victor Slav

Anda Adam spune că nu a rupt legătura cu Victor Slav, deoarece au rămas prieteni și chiar s-au văzut, a declarat artista pentru Cancan. Artista a vorbit și despre relația lui Slav cu Bianca Drăgușanu, dar și despre speculațiile care se fac pe seama legăturii ei cu fostul iubit al Ginei Pistol.

Artista a precizat că este singură și că nu este pregătită momentan să aibă o nouă relație. Cât despre Victor Slav, Anda a spuns:  "Victor e un băiat frumos, liber, iar azi poate să fie cu Bianca, mâine cu Cornelia, iar răspoimaine cu Alina. Important este ca el să se simtă bine și să fie fericit, eu asta îi doresc".

Întrebată dacă ea crede că Bianca va ști cum să-l facă fericit, cântăreața a spus: "Nu știu ce fel de femeie este Bianca și dacă ea știe cum să facă acest lucru. Oricum, le doresc să fie bine și fericiți".

Mai mult, Anda Adam a povestit că ea și Victor sunt în relații foarte bune, vorbesc zilnic la telefon și chiar s-au văzut recent."Eu și Victor vorbim în fiecare zi, am rămas prieteni și ținem încă unul la altul. Vorbim și atunci când el e cu Bianca. Nu cred că mai este vorba de iubire între noi, dar ne respectăm. Vorbim de la cățelul nostru și până la aplicații de laptop. Chiar m-am și văzut cu Victor acum doua zile. Ne-am pupat, ne-am luat în brațe. Nu-l mai văzusem de mult timp și chiar îmi era dor de el. Țin la el", a mărturisit artista.

Cat despre viata ei sentimentală, Anda și-a asigurat fanii că este "foarte fericita", dar că nu-și "dorește pe nimeni momentan".

În ceea ce privește legătura cu fostul iubit al Ginei Pistol, fotbalistul Mihai Răduț, Anda a spus: "Am fost sa mâncăm înainte să ieșim în club și atâta tot. Am mai fost și cu alți bărbați în jurul meu. Nu cred că el este într-o relație, dar noi am dansat și nimic mai mult. Gina Pistol nu este cea care mi-a facut cunoștință cu el".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel