Andra, așa cum nu ați mai văzut-o: "Sper să vă placă"-VIDEO

Andra le-a făcut o surpriză de proporții admiratorilor săi, toți având aceeași reacție - au rămas muți de uimire când au văzut prin ce transformare a trecut.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, soția lui Cătălin Măruță i-a adus un omagiu Mariei Tănase, cea care, prin meloiile ei, a dus faima țării noastre dincolo de hotare.

Artista a filmat un videoclip de suflet în care interpretează celebrele piese “Cine iubește și lasă” și “Mărioara de la Gorj”. Andra - pentru a semăna cu idolul său - poartă năframă, iar clipul a strâns o mulțime de vizualizări, dar și complimente din partea admiratorilor.

"100 de ani de la nașterea Mariei Tănase. N-ai cum să n-o iubești pe Maria Tănase! E nevoie să o asculți o dată și te vrăjeste pur și simplu! Transmite atât de multe sentimente, atât de multe trăiri și atât de mult talent cu o singură piesă. Pe mine mă mai fascinează și omul Maria Tanase, nu doar artistul. Știu că ea nu a făcut avere pentru că tot ce câștiga împărțea cu alții, să le fie și altora bine! În plus, mi se pare că a fost o femeie care a trăit curajos și demn până la capăt! Sper să vă placă acest moment făcut special în amintirea ei. Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la nașterea Mariei Tănase!", a spus Andra.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel