Andreea Antonescu, despre divorțul de fostul soț, Traian Spak, și nașterea fiicei sale: Am avut grijă să nu ne trezim cu surprize neplăcute

Sursa foto: Facebook Andreea Antonescu
Sursa foto: Facebook Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a vorbit despre divorțul de fostul soț, Traian Spak, și nașterea celui de-al doilea copil.

"Motivul pentru care am petrecut o perioadă mai lungă în State a fost obținerea cetățeniei, un proces care a durat destul de mult. Eu și Traian am divorțat, dar în România", a spus Andreea Antonescu pentru viva.ro.

"Fiind divorțată deja de ceva timp înainte de naștere, fetița a luat numele tatălui, așa cum era și normal. Am avut grijă ca totul să fie rezolvat la timp, să nu ne trezim cu surprize neplăcute", a adăugat artista.

"Traian îmi este în continuare unul dintre cei mai buni prieteni, se bucură pentru reușitele mele, e trist dacă am momente mai grele, dar mă susține mereu", a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu nu a știut că era însărcinată când a participat la America Express

"Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița e o minune de la Dumnezeu"

 Andreea Antonescu nu știa pe atunci că este însărcinată. Cântăreața a povestit că sarcina era prezentă în perioada în care au avut loc filmările, însă nu a avut pe atunci simptome care să îi dea de bănuit.

"Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița este o minune de la Dumnezeu. (...) America Express este un show greu, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme. Dormeam maximum patru, cinci ore pe noapte. Eu și Andreea suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației. Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că este oboseala acumulată în timp, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa”, spunea cântăreața Andreea Antonescu, la XNS Show, în decembrie.

Vezi și:  "Nopți plânse, suflet distrus". De ce s-a împăcat Andreea Antonescu, până la urmă, cu Andreea Bălan: "Noi nu mai vorbisem de câțiva ani"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel