Andreea Mantea: Recunosc, îndemn la păcat! Dar mă voi spovedi în Vinerea Mare. Exclusiv DeCe News

andreea_mantea
andreea_mantea

Andreea Mantea, frumoasa care prezintă împreună cu Mădălin Ionescu emisiunea „WOWBiz”, la Kanal D, a acordat un interviu pentru DeCe News. Andreea dezvăluie, cu nostalgie, care este prima sărbătoare pascală de care își amintește. Ea vorbește și de bucuria pe care o resimte atunci când oamenii îi cer o fotografie, în Noaptea de Înviere. Vedeta emisiunii „WOWBiz” recunoaște că uneori, la televizor, îndeamnă la păcat, dar se va spovedi în Vinerea Mare.

Ce este păcatul?

Din punctul meu de vedere, tot ceea ce înseamnă rău e păcat. Ce înseamnă rău? De la încălcarea sau nerespectarea poruncilor bisericești până la a lua viața unei ființe, inclusiv unei insecte.

Ai păcătuit, de la Crăciun până acum, în Săptămâna Mare?

Da! Am păcătuit, dar spovedania mi-am făcut-o deja și o să mi-o mai fac și in vinerea mare. Am păcătuit prin gânduri rele, o înjurătură, o răutate cât se poate de mică. Omul e supus păcatului!

Îndemni la păcat, prin TV?

Poate că da, câteodată. Poate că nu vreau să recunosc că îndemn la păcat și zic “câteodată”, poate nu vreau să recunosc o asemenea greșeală, dar se poate să păcătuiesc zilnic în emisiune, iar asta să nu depindă de acțiunile mele.

Suntem o generație de păcătoși?

Da! Suntem păcătoși de la Adam și Eva încoace cu durere în suflet pot spune că vom fi în continuare, până la sfârșitul lumii.

Ai ținut post?

Eu am o altfel de creștere, știu că nu e bine să spui că ții post. E ca o laudă de sine. Să ții post ține de credința ta, e ceva foarte intim.

Cum te-ai spovedi, pentru păcatele din emisiune? 

Toate lucrurile rele, pe care le-am considerat ca fiind așa, care m-au apăsat, i le-am spus preotului în taina spovedaniei.

Ce urezi concurenței de la tv/din viața privată, de Sărbători?

Să aibă parte de multă liniște sufletească, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi lor!

Care este prima sărbătoare pascală pe care ți-o amintești ?

În primele amintiri din copilărie mă fascinau merii înfloritți din livadă. Îmi aduc aminte de un Paște petrecut la țară, în copilărie, la bunici. Vroiam să fiu luată în brațe de bunicul meu, iar în momentul în care am ridicat capul înspre el am văzut coroanele merilor înfloriți din livadă, parcă era o altă lume la care mi-aș fi dorit să ajung. Aceasta este amintirea cea mai bine conturată din perioada aceea.

Te oprește lumea în Noaptea de Înviere, ca să-ți ceară autografe?

Poze mi-au mai cerut oamenii în Noaptea de Înviere, dar mai mult stăm de vorbă, povestim despre cozonaci, pască, ne urăm toate cele bune. Am o relație de prietenie foarte apropiată cu toți oamenii.

E un păcat, că te opresc pentru poze?

Nu e un păcat, e o bucurie. Dacă oamenii își doresc asta, mă bucur că le pot face pe plac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel