Andreea Marin a plâns la un eveniment. Să fie Bănică motivul?

Andreea Marin  nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile seara trecută şi a cedat emoţional la un eveniment caritabil, la care au participat vedete autohtone. 

Andreea Marin a fost impresionată de poveştile copiilor bolnavi de SIDA din Africa, pentru care s-au strâns donaţii. Cei prezenţi însă şi-au dat coate şi au şuşotit că lacrimile ei sunt cauzate de ruptura de Ştefan Bănică, scrie Click.

Andreea a răspuns prompt invitaţiei la un eveniment organizat în scop nobil la Palatul Parlamentului. A fost gazda strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA din Africa.

 Asaltată de jurnalişti, Andreea a încercat să păsereze o aparenţă zâmbitoare şi sigură pe sine. Totuşi, tensiunea ultimelor zile şi-a spus cuvântul, iar Zânei i-au dat lacrimile. Aparent, a fost impresionată de poveştile micuţilor pe care îi ajuta. Mulţi dintre cei prezenţi, însă, s-au întrebat dacă nu cumva vedeta suferă din cauza separării de Ştefan Bănică jr.

 Andreea Marin nu a evitat întrebările despre cel mai mediatizat eveniment din viaţa ei, divorţul de Ştefan. "Dacă convingerile tale nu mai coincid cu ale celuilalt, asta nu e o dramă. Eu ce am în guşă am şi în căpuşă", a explicat vedeta cum a ajuns la soluţia separării. Vedeta e sigură că nici ea, nici Ştefan nu-şi vor schimba decizia. "Ne-am împăcat cu gândul. Nu mai există cale de întoarcere."

Întrebată dacă are un portret al bărbatului ideal în minte, Andreea a declarat: "Încă nu l-am găsit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel