Andreea Marin: Există posibilitatea unei împăcări între mine şi Ştefan

Aflată la Istanbul, la sfârșitul săptămânii trecute, unde a avut un schimb de experiență cu ziariștii turci, dar și pentru a face mici cumpărături și a se relaxa, Andreea Marin s-a întors cu gânduri de împăcare cu Ștefan Bănică jr.

Andreea Marin s-a întors din Turcia, pe lângă  micile cumpărăturile și cu 10 pungi de “ceaiuri din plante de iarnă”. Este vorba despre un a mestec din margarete şi flori de muşeţel, pe care Zâna îl bea la recomandarea medicilor de la clinica Acibadem, cei care, de altfel, au ajutat-o pe vedeta noastră să scape de durerile la coloană, scrie libertatea.ro.

La sosirea în ţară, Andreea a aruncat bomba: “Eu şi Ştefan suntem într-o relaţie bună. Ne înţelegem mai bine ca înainte. Există şi posibilitatea unei împăcări, dar vreau să las lucrurile să vină de la sine”.

În cadrul unei emisiuni TV, Andreea Marin a recunoscut că și-a păstrat și numele de Bănică, chiar dacă au divorțat, "fiindcă nu suntem atât de supăraţi încât să recurgem la acestea măsuri drastice. Eu sunt aceeaşi, mă simt mai bine, mai stăpână pe mine, am proiecte frumoase care mă fac să mă apuc de treabă", a povestit Andreea Marin.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel