Andreea Marin: "Sunt și mamă, sunt și tată pentru Violeta"

andreea marin
andreea marin

Programul încărcat destramă multe cupluri de vedete. Însă, acţionează ca un liant în cazul Andreei Marin şi al lui Ştefan Bănică jr. “Zână Surprizelor” declară că ea şi soţul ei se sprijină reciproc în perioadele solicitante.

La fel se întâmplă și-n perioada Sărbătorilor. "Sunt şi mamă, şi tată când el lipseşte mai mult. Cum e şi firesc, în perioadele mai încărcate, un părinte preia atribuţiile celuilalt.", a declarat Andreea Marin.

Într-un interviu dat ziarului Libertatea, Andreea Marin a spus că pregătește, prin fundația ei, "Prețuiește Viața", cadouri pentru copiii care au nevoie de ajutor și sprijin. "Din păcate, cererile sunt atât de multe, încât este imposibil să găseşti soluţii pentru toată lumea aflată în impas... Dar suntem din ce în ce mai mulţi cei cărora ne pasă şi sunt sigură că vom merge într- o direcţie bună.", a adăugat ea.

Cu privire la cariera sa în televiziune vedeta a declarat că "sunt în ce în ce mai puţine programe TV care îşi propun să aducă pe micul ecran oameni destoinici, care fac ceva prin propriile forţe, nu aşteaptă să pice ajutorul din cer, ci sfinţesc ei înşişi locul, pentru că îşi pun mintea la treabă şi reuşesc... “Trezeşte România” a fost o campanie care asta şi-a dorit: să ne aducă aminte că încă există astfel de oameni şi că uităm adesea să-i preţuim.".

Pe 22 decembrie Andreea Marin a împlinit 38 de ani, iar fiica ei, Violeta, născută pe 15 decembrie, a împlinit 5 anişori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel