Andreea Paul replică Elenei Băsescu: Rațiune, nu aventură!

Andreea Paul i-a dat miercuri replica Elenei Băsescu, după discursul acesteia din PE unde a atacat femeile din PDL care susțin moțiunea Blaga la președinția partidului. Andreea Paul spune că egalitatea de şanse a femeilor în politică presupune şi libertatea de a vota şi promova candidatul dorit.

Dacă am aplica logica respectivă (a discursului Elenei Băsescu - n.r.) atunci toţi bărbaţii delegaţi ar trebui să-şi dea votul singurului candidat bărbat în această competiţie internă. Viziunea mea şi bătălia mea pentru egalitatea de şanse o sintetizez într-o singură frază - egalitate de şanse în rândul candidaţilor la aşezarea în linia de start, după care în funcţie de valoare, experienţă şi de viziune, fiecare delegat are libertatea de opinie şi de decizie cui îi oferă votul, a declarat  Andreea Paul Vass la Tulcea.

Ulterior declarației făcute la Tulcea, Andreea Paul Vass a postat şi pe Facebook un mesaj prin care-i răspunde Elenei Băsescu. "Rațiune, nu aventură! De asta avem nevoie in PDL. Este nevoie de oameni cu propulsie proprie. PDL este într-un moment de necesară reconstrucție și nu are nevoie de o continuă aventură identitara. Suntem un partid modern, de dreapta, pro-european, reformator, cu solutii la problemele reale ale romanilor, care merge pe propriile sale picioare si care a facut un pas mare spre egalitatea de sanse. De aceea, de data aceasta aleg Vasile Blaga".

Cum ar fi să-l acuzi pe Președintele României pentru opțiunea sa pentru o femeie

"Orice susținător al egalității de sanse în politică și viață, și eu mă număr printre aceștia, invocă rațiunea si sansa de a candida, de a se alinia la linia de start intr-o competitie autentica atat barbati, cat si femei. Mi-am atins misiunea. Voturile castigate ulterior nu urmeaza logica genului. Cum ar fi ca barbatii sa voteze in exclusivitate cu singurul candidat barbat, iar femeile cu candidatele de gen feminin? Cum ar fi sa-l acuzi pe Presedintele Romaniei pentru optiunea sa pentru o femeie si nu pentru singurul barbat candidat in competitia interna din PDL?

Cum ar fi fost ca in competitia parlamentara unde eu eram candidata femeie sa obtin toate voturile femeilor, iar contracandidatul meu barbat sa le obtina pe cele ale barbatilor? E o logica stramba. In realitate, increderea pe care o inspira, valoarea omului, experienta, viziunea si echipa pe care reuseste sa o adune in jurul sau despart voturile obtinute de candidati, nicidecum genul candidatului. Rațiune, nu aventură! Rațiunea cere acum o structură internă pentru stăpânirea crizelor de orice fel, pentru unitatea partidului, luptători pe termen lung în tranșeele opozitiei si a unei vieți politice absurde, a unei guvernari irationale", a scris deputatul PDL pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel