Andreea Raicu, vrând să transmită o imagine feminină, a ajuns în atenția fanilor, care au criticat-o dur.
Andreea Raicu a reapărut în ultima vreme în atenția reflectoarelor, ca un exemplu de feminitate. A lansat și un program pentru femei, pe care le învață cum să fie mai feminine în 14 pași. A încheiat înscrierile și a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a dat start programului.
”Sunt tare happy să văd că în această călătorie s-au înscris peste 100 de femei care își doresc să devină cea mai bună variantă a lor. Let's start the journey together!” a scris vedeta.
Dar nici imaginea, nici mesajul nu au încântat prea tare fanii vedetei. Dincolo de mesajele vulgare primite de la diferiți internauți, Andreea Raicu a primit și foarte multe critici.
”Poate mai feminină erai într-o rochie lungă sau scurtă și cu ceva tocuri!”, ”Poza nu este reușită, frumoasă, dar puțin vulgară, nu feminină.”, ”Oare cât de greu este să scrii `sunt foarte fericită` în loc de `foarte happy`?”, ”Așa ne arătăm feminitatea?”, ”Și poziția din fotografie e feminină?”, ”Ce postură feminină în imagine...”, ”Poza numai feminină nu e!! Ai o vârstă, totuși!”, ”Personal, nu îmi pare feminină poza!” sunt o parte din comentariile primite.
Vedeta nu a dat un răspuns mesajelor dure care au taxat-o, răspunzând unui singur mesaj, cu privire la înscrierile pentru respectivul program, care s-au încheiat.
Vezi AICI imaginea postată pe Facebook de Andreea Raicu, criticată de fani tocmai pentru ceea ce ei consideră lipsă de feminitate.
Andreea Raicu se orientează, în ultima perioadă, către o stare de bine, interioară și exterioară, alegând subiecte care au capacitatea de a transforma oamenii într-o variantă mai bună a lor. Într-o altă postare publicată joi, vedeta a vorbit despre emoții: ”Multă vreme, am crezut că trebuie să-mi ascund emoțiile copleșitoare pe care le simt - emoții precum furia, frică, rușinea, dezamăgirea, tristețea, anxietatea… Credeam că dacă le ascund, nu le conștientizez, nu le dau voie să existe, ele vor dispărea. Greșit! Cheia stării de bine este să stai cu absolut toate emoțiile pe care le simți, să le identifici și să le gestionezi corect, pentru că doar așa ele se consumă rapid. Dacă reprimi emoțiile greu de suportat, ele rămân în corp și încet încet își fac loc la suprafață. Mai întâi apar sub formă de frustrări și anxietăți. Apoi iau formă unor dureri mai mici, care se transformă într-unele mai mari, care în timp se transformă în boli. Emoțiile trebuie eliberate de fiecare dată când apar.”
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News