Andreea Sava, renunțarea totală la grăsimi, pericol pentru sănătate

Grăsimi alimentare
Grăsimi alimentare

Creierul uman este alcătuit în proporție de 60% din grăsimi, motiv pentru care eliminarea totală a acestora poată fi periculoasă. Andreea Sava, de la Antena 3, îți prezintă pe pagina sa, care sunt grăsimile bune pe care le poți consuma, dar și cele pe care trebuie să le eviți.

Andreea Sava îți prezintă pe blogul personal care sunt grăsimile benefice organismului, dar și cele care îți pun în pericol sănătatea.

1. Grăsimile rele

Cele saturate din produsele grase de origine animală, fast food

Cele saturate din produsele lactate

Excesul de acizi grași Omega 6 din uleiurile vegetale (floarea-soarelui, porumb, șofranel)

Uleiuri vegetale hidrogenate care se găsesc în produsele de patiserie, margarină, biscuiți și chipsuri

2. Grăsimile bune

Acizii grași Omega 3 din peștele oceanic: somon, sardine, ton, fructe de mare etc

Grăsimile vegetale nehidrogenate din: legume verzi, nuci de tot felul (consumate crude), semințe de in sau pin, uleiul de rapiță, cânepă, măsline, arahide, argan

Mai multe informații AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel