Andrei Baciu și Hilde Tudora, parteneriat cu iubitorii de animale. Cum vor putea fi sterilizați și microcipați gratuit câinii în Sectorul 3 - Video

Foto Facebook Andrei Baciu
Foto Facebook Andrei Baciu

PNL  Sector 3, la inițiativa Hildei Tudora, Protecția Animalelor CJ Ilfov, a lansat un program de microcipare și sterilizare gratuită pentru câinii din rasa comună și metișii deținuți de persoane fizice rezidente în Sectorul 3.

Sterilizarea și microciparea câinilor de rasa comună este o obligație prevăzută de lege și presupune costuri destul de ridicate. De acum, prin inițiativa PNL, acest lucru este gratuit în sectorul 3. 

În urma aprobării inițiativei propuse de PNL, Primăria Sectorului 3 trebuie să elaboreze procedura de inregistrare și implementare.

PNL Sector 3 pune la dispoziția cetățenilor o platformă unde pot să își înregistreze câinele iar informațiile sunt transmise către autoritățile locale. De asemenea, proprietarii vor fi informați cu prioritate.

'În momentul de față, doritorii pot intra pe site-ul pnlsector3.ro, unde există un formular pentru a vă înscrie la acest serviciu. Noi vom transmite aceste date către administrația locală, Primăria Sector 3. Este un proiect adoptat de Consiliul Local al Sectorului 3, cu un buget aferent. Cu această ocazie lansez și o invitație. Este un minim gest de bun simț, în orice societate normală așa se întâmplă lucrurile. ', a declarat Andrei Baciu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel