Andrei Caramitru a revenit pe Facebook după două luni în care a fost blocat: Asta se întâmplă DOAR când vorbesc despre Austria sau OMV

Andrei Caramitru a revenit cu o postare pe Facebook în care scrie că a fost blocat vreme de două luni, dar și cum a funcționat această reducere a sa la tăcere în spațiul social media. 

”Oho mi s-a deblocat contul Facebook după aproape două luni. Cum funcționează schema de blocare: - valuri de troli coordonate raportează concomitent o postare sau un comentariu, inclusiv vechi (de multe luni de zile) până algoritmul face poc și te blochează - după - stau și așteaptă. Cu 2-3 zile înainte de perioada de 30 de zile, raportează în valuri alte postări vechi. Până face algoritmul poc și se cumulează iar 30 de zile.

Știti ce e foarte interesant? Asta se întâmplă în ultima vreme DOAR când vorbesc despre Austria sau OMV. Acolo e buba care doare.

Voi fi iar blocat în maxim 15 zile aici. Oricum sunt pe twitter care e mult superior, măcar acolo citești chestii care te învață și chestii noi - aici nivelul e că se ceartă Godină cu Recorder dacă un polițist din Oradea a scuipat pe cineva sau nu.

Oricum, mai scriu și pe aici dar platforma mea principală e twitter. Doar ca să știți. Și la troli și ăia care îi plătesc - un mare sictir. Ps: oricum OMV și Raiffeisen o să fie dați afară din Ro, și oricum Austria e în faliment economic. Deci pot urla, se pot oftica, nu contează deloc” scrie Andrei Caramitru, pe Facebook. 

Ultima postare a lui Andrei Caramitru fusese publicată în data de 4 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel