Andrei Caramitru arată de ce eliminarea României de la Euro 2024 nu trebuie privită ca o înfrângere

Foto: Facebook Andrei Caramitru
Foto: Facebook Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a transmis un mesaj, după ce tricolorii au pierdut în fața Olandei.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Andrei Caramitru a arătat de ce eliminarea României de la Euro 2024 nu ar trebui privită ca o înfrângere, ci mai degrabă ca un pas în construirea unei echipe care să facă figuri mai frumoase la următoarele turnee.

„Realitatea e ca băieții ăștia au făcut tot ce au putut au luptat și au ajuns undeva sus față de condiția lor. Cota echipei - ca valoare de piață - este sub Albania sau Georgia, valorează colectiv cât un singur jucător bun undeva.

Asta e. Dar repet - au fost uniți, au muncit și luptat - publicul a fost absolut senzațional. Este doar sperăm un prim pas să începem să reconstruim că am plecat de la zero acum puțin timp (până recent nu ne calificam deloc în fazele finale, nici nu eram la masă, nimeni nici măcar nu se uita la echipă).

Și să fie și mai bine de acum încolo. Felicitări și bravo !!! Și mulțumim“, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Naționala României a fost învinsă, marți seară, de Olanda cu scorul de 3 - 0. Tricolorii au primit gol în minutul 19 și au intrat la pauză cu 1 - 0 în favoarea olandezilor. Pe finalul meciului, moralul băieților antrenați de Edi Iordănescu a scăzut, iar Naționala României a mai încasat 2 goluri de la selecționata Țărilor de Jos.

CITEȘTE ȘI         -        Reacția lui Gică Hagi, după înfrângerea tricolorilor în optimi

„Drumul nostru la EURO 2024 se oprește aici! Plecăm câștigători, am câștigat o ECHIPĂ: tricolorii și suporterii”, se arată într-un mesaj al Federației Române de Fotbal publicat pe Facebook.

„Suntem tare mândri de Generația de suflet care a reușit să unească încă o dată românii din toată lumea! Bravo, băieți, pentru tot parcursul de la EURO 2024! Din toamnă suntem din nou alături de voi să ducem România tot mai sus!”, a mai transmis Federația Română de Fotbal.

România a terminat pe primul loc în Grupa E, cu o victorie (3-0 cu Ucraina), o înfrângere (0-2 cu Belgia) și un egal (1-1 cu Slovacia). De cealaltă parte, Olanda a terminat pe locul trei în Grupa D, cu o victorie (2-1 împotriva Poloniei), un egal (0-0 cu Franța) și o înfrângere (2-3 cu Austria). 

VEZI ȘI         -        Ambasadorul Marii Britanii la București, îmbrăcat în tricoul Naționalei, mesaj tare la meciul România - Olanda

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel