Andrei Caramitru, concluzie tristă despre generațiile tinere: Cerșesc bani de la părinți și preferă să nu muncească

Facebook Andrei Caramitru
Facebook Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a venit cu un mesaj pentru tinerii care au așteptări prea mari fără să muncească.

Într-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru le transmite un mesaj tinerilor din România care au așteptări prea mari fără a depune efort pentru ceea ce-și doresc.

„Problema de percepție a generațiilor tinere

Ei - fiind înnebuniți de câtă bogăție văd pe Instagram - zic așa. Dacă am terminat o facultate sau am primul job - trebuie să pot să îmi permit imediat un apartament, o mașină ok, un telefon nou și haine cool și să am bani și de untold și city breaks cu prietenii.

Însă așa ceva E IMPOSIBIL - in nici o tara din lume nu exista asa ceva. Îți permiți toate astea după cel puțin 5-7 ani de muncă grea la început ca sa crești în carieră. Eu de exemplu în Elveția - am putut să îmi iau o mașină cool second hand (prima mașină) după 4-5 ani de muncă câte 12 ore pe zi în investment banking și consulting (unde eram plătit mult peste medie). E NORMAL.

Însă ei nu înțeleg asta - se frustrează MAXIMAL - și preferă să nu muncească, să stea și să înjure firmele, angajatorii și capitalismul în general. Și cerșesc bani de la părinți . Penibil.

Băi - treziți-vă o ca o să leșinați de foame și intrați în eșec total perpetuu. Nimeni nu stă după voi. Nu o să schimbați voi nimic ca sunteți prea puțini demografic vorbind și marxismul vostru eco nu interesează pe nimeni. Vă înlocuiesc angajatorii deja cu asiatici serioși voi nu vedeți ?

Nu mai fiți proști.“, a scris Andrei Caramitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel