Andrei Caramitru, ironia zilei despre Nicușor Dan după scandalul de la Planșeul Unirii

Foto: Facebook Andrei Caramitru
Foto: Facebook Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a reacționat după ce Nicușor Dan a blocat lucrările la Planșeul Unirii.

VEZI ȘI: Daniel Zamfir: Sunt șocat de imaginile cu Nicușor Dan! Poate acum oamenii realizează pe cine au votat

„Va felicit pe toți ca l-ați votat pe Nicușor. Ați fost cei mai inteligenți. Omul blochează orice - inclusiv propriile proiecte pe care din neputința le cedeazala primariile de sector - il apuca criza psihica si face istericale.

Omul asta - cand aude despre conceptul de "proiect", de "constructie" - chit ca e publica, chit ca e spital sau refacere de chestii care pica - doar ideea ca apar muncitori, ca "se lucreaza" - il apuca colapsul mental, nu suporta o ia razna complet, face frezoane la neuroni, nino nino balaceanca. E caz grav sarmanul, are nevoie clar de ajutor specializat. cukooo nino nino tratamente pastile multe. balamuc”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale s-au deplasat luni la o secţie a Poliţiei naţionale, pentru a tranşa chestiunea lucrărilor de la Planşeul Unirii. Edilul general a însoţit luni, în jurul orei prânzului, o echipă a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, pentru a demonta gardurile care împrejmuiesc organizarea de şantier amplasată de Primăria Sectorului 4 în zona Parcului Unirii. În momentul în care poliţiştii locali ai Municipiului Bucureşti au dorit să îndepărteze gardurile, au intervenit poliţişti locali de la Sectorul 4.

„Stimaţi angajaţi ai Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, nu vă lăsaţi instigaţi să comiteţi o infracţiune. Eu acum sun la 112”, a spus un reprezentant al Poliţiei Locale Sector 4. Edilul general a cerut în continuare directorului general al Poliţiei Locale a Capitalei, Daniel Răşică, să aplice dispoziţia de îndepărtare a gardurilor. La faţa locului a venit şi un ofiţer din cadrul Poliţiei naţionale, care i-a solicitat lui Nicuşor Dan să prezinte documentele în baza cărora a dispus îndepărtarea gardurilor.

„Noi avem o hotărâre de Consiliu General care spune că acest teren este domeniu public”, a spus Nicuşor Dan. În cele din urmă, cei prezenţi au convenit să se deplaseze la o secţie a Poliţiei Naţionale, pentru a lămuri subiectul.

„Când cineva îţi încalcă proprietatea, te adresezi autorităţilor statului. (...) Aşteptăm ca Poliţia Naţională să certifice că noi suntem administratorii acestui teren şi să ne întoarcem să scoatem gardurile. Eu cred că într-o oră ar trebui să se lămurească. (...) Faptul că Poliţia Naţională este aici, ne obligă pe toţi - şi pe noi, şi pe ei - să lămurim cu Poliţia Naţională. Ne vom duce în secunda asta la Poliţia Naţională, vom prezenta argumentele noastre, pentru care suntem administratorii acestui teren şi ne vom întoarce cu Poliţia Naţională şi vom scoate gardurile”, a spus Nicuşor Dan, într-o declaraţie de presă.

Într-o declaraţie anterioară, edilul general afirma că autorizaţia de construire obţinută de Primăria Sectorului 4 pentru lucrări la Planşeul Unirii prezintă „multiple elemente de nelegalitate”.

Nicuşor Dan sublinia că Primăria Sectorului 3 nu e competentă să emită o autorizaţie de construire în zona Unirii. El menţiona şi faptul că autorizaţia de construire reprezintă un „element secundar”, deoarece Primăria Sectorului 4 nu poate să lucreze pe un teren care nu îi aparţine.

„Nu înţeleg de ce noi toţi, din două în două zile, ne oprim toţi din lucrurile noastre, pentru mofturile unui primar care nu este în stare să ia nişte avize şi vrea să ia nişte bani, înainte să ia nişte avize. Despre asta vorbim. Noi suntem aici pe un teren care este în administrarea Municipiului Bucureşti: în ceea ce priveşte podurile, prin Administraţia Străzilor, iar în ceea ce priveşte parcul, prin ALPAB. Administrarea nu i-a fost cedată şi nu îi va fi cedată primarului Sectorului 4 până când nu vine cu autorizaţie legală. Aici, nişte cetăţeni au pus nişte garduri pe un teren care nu le aparţine şi noi o să le luăm, pentru că e în administrarea noastră”, a spus edilul general, într-o declaraţie acordată presei.

VEZI MAI MULTE DETALII AICI: https://www.dcnews.ro/scandal-cu-daniel-baluta-nicusor-dan-merge-cu-politia-sa-demoleze_974681.html

Iată imaginile zilei cu Nicușor Dan:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel