Andrei Caramitru nu mai vrea să audă de USR și REPER / Cu ce partid ar vota acesta

Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos
Andrei Caramitru Foto Octav Ganea Inquam Photos

Andrei Caramitru și-a manifestat nemulțumirea față de Uniunea Salvați România (USR) și REPER.

Într-o nouă postare pe Facebook, Andrei Caramitru își manifestă nemulțumirea față de lipsa de coeziune a clasei antreprenoriale din Români

„Ehei ehei. Cât timp mediul de afaceri local și clasa medie antreprenorială nu se organizează DELOC - nu sunt reprezentați politic de nimeni și și-o iau. E normal. Deși ei au banii ăn țara asta și o țin în spate. Doar că sunt fraieri de fapt, nu au înțeles cum merge treaba“, a scris Caramitru.

„Nenorocirea e că USR ar fi trebuit sa ia rolul asta - însă a preferat sa se concentreze pe oengiști si corporatiști cu salar si nebunii anti business eco etc. Habar nu au pe economie. Si au dispărut“, a continuat acesta.

Ce partid ar vota Andrei Caramitru

Andrei Caramitru spune și cu ce partid ar vota, dacă, desigur, ar exista un astfel de partid.

„Eu nu mai am nici un chef de politică, dar cred ca ăștia mulți activi în business, nu salariați robotizati de prin corporații, ar trebui să se gândească serios. Aș vota oricând un partid al antreprenorilor din România, o chestie pur pro business fără ideologii si tâmpenii, totul pentru creșterea economică frate. Să fim rachetă economică și să se facă bani la greu in țara asta. Punct“, a mai scris Andrei Caramitru.

Acesta își încheie mesajul cu un mesaj tranșant față de Uniunea Salvați România și REPER, partidul condus de Dacian Cioloș: „Ps: Și sincer să nu mai aud de USR și REPER și alte prostii. Ăia sunt ANTI-BUSINESS maximal (să nu se construiască nimic, să fie totul verde, să nu mai conducem mașini și să nu mai extragem petrol că suferă egreta de baltă sărmana și liliacul de pe deal, huo antreprenorii, să reglementăm tot, chestii de stânga de super rahat)“.

CITEȘTE ȘI       -       "România, blocată într-o relaţie toxică cu Austria". Andrei Caramitru sugerează că ar trebui "să îi forţăm să vândă şi să plece de aici"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel