Andrei Caramitru, reacție la nenorocirea de la Crevedia: Acum înțelegeți?

Foto: Facebook Andrei Caramitru
Foto: Facebook Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a transmis un mesaj, după explozia de la Crevedia.

Andrei Caramitru a transmis pe Facebook un mesaj privitor la nenorocirea care a avut loc sâmbătă seară în comuna dâmbovițeană Crevedia:

„Reacții la nenorocirea de la Crevedia

1) E super greu sa obții o autorizație pentru o stație GPL sau o benzinărie. Primăria o dă. Primăria Crevedia e sub baronul de Dâmbovița. Dâmbovița e alt județ Zombie, care nu ar trebui să existe, fix ca Botoșani.

Deci EVIDENT proprietarul stației care a sărit in aer, care mergea fără autorizație ISU, era omul primarului si baronului, protejat de ei si pe care i-a mega șpăguit. Sau e direct business-ul primarului și/sau baronului și ăla e de paravan. De aia funcționa, de aia poliția Dâmbovița nu putea face controale sau să intervină. Și era business bun - fix lângă București dar în județ zombie, locație perfectă. E clar.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Doldurea, primarul din Caracal: Fiul meu nu era asociat cu Borcea la firma de GPL. Îmi voi sprijini băiatul. Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa

2) De ce nu avem secție de mari Arși nici măcar după Colectiv? Că nu e interesant pentru baronii din sistem, nu au de ce sa o facă. Acolo nu e ”plin” decât în caz de mare nenorocire. Ori așa ceva nu e deloc ”profitabil” - business-ul bun e unde e trafic mare, mulți pacienți, bani care se învârt.

Acum înțelegeți ?

Ps: stația aparținea fiului primarului din Caracal, județul Olt. Baronul nou pe hârtie din Dâmbovița e un tip tânăr, un nimeni - e altcineva în spate care coordonează business-ul, unul din vechii baroni. O să descoperim rapid schema…

Pss: 46 de răniți, 1 mort, aproape 10 intubați deja (cu șanse mici de tot). catastrofa mare si la pompieri - poate ei ar trebui sa se revolte acum ca le mor colegii… nenorocire mare de tot, cumplit …“, a scris, pe Facebook, Andrei Caramitru.

VEZI ȘI         -        „Bă', băieții noștri sunt acolo! Doamne ferește!“ / Strigăte de groază la cea de-a doua explozie: Fugiți! Fugiți / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel