EXCLUSIV  Andrei Gregorian, estetician, invitatul săptămânii la Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz

Andrei Gregorian, la Mi-Th Influencer
Andrei Gregorian, la Mi-Th Influencer

Andrei Gregorian, estetician, vine duminică, 6 august, la MI-Th Influencer, emisiune moderată de Thea Haimovitz și Mirela Vesscan.

Andrei Gregorian, doctor la Clinica Gregorian, Medic rezident Chirurgie Plastică SUU "Elias" la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" București şi Management la Clinica Gregorian, este invitatul săptămânii la emisiunea MI-Th Influencer.

A terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" și a început să profeseze ca rezident în Chirurgia Plastică la Spitalul Elias. În paralel, Andrei Gregorian începuse să cocheteze din ce în ce mai mult cu partea de estetică, așa s-a născut clinica lui de chirurgie estetică.

Mai multe aflaţi duminică, 6 august, de la ora 11:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe Spectacola, la MI-Th Influencer. Emisiunea poate fi urmărită şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective.

Rămâneţi alături de noi. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel