Andrei Gușă, proprietarul Gold FM, pe lista lui Șoșoacă

Sursa Foto Instagram Andrei Gușă
Sursa Foto Instagram Andrei Gușă

Andrei Gușă se lansează în politică! Și nu oricum!

Andrei Gușă, fiul analistului Cozmin Gușă, va deschide lista partidului SOS al Dianei Șoșoacă la Camera Deputaților pentru județul Prahova.

Cine este Andrei Gușă

Andrei Gușă este patronul Radio Gold FM, gazdă a emisiunii săptămânale „Dincolo de propagandă". Andrei Gușă a studiat la instituții de învățământ din Rotterdam și Viena, având specializarea în marketing, afaceri internaționale și management. 

La începutul lunii octombrie Diana Șoșoacă a făcut o postare în care se afișa alături de Andrei Gușă. Fotografia a fost făcută la recepția de la Ambasada Chinei.

Amintim faptul că Judecătorii Curții Constituționale au luat hotărârea, la începutul lunii octombrie, de a o elimina pe Diana Șoșoacă din competiția pentru Palatul Cotroceni. Contestația a fost depusă de Amalia Bellantoni, iar hotărârea CCR este irevocabilă, Diana Șoșoacă nu a mai avut nicio posibilitate de atac. 

Șoșoacă nu mai candidează la prezidențiale, ci la Senat

Zilele trecute, europarlamentarul Diana Şoşoacă, preşedintele Partidului S.O.S. România, și-a depus candidatura pentru Senatul României, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti. De asemenea, pe locul I la Camera Deputaţilor din partea Partidului S.O.S, va candida deputatul Dumitru Coarnă.

„Astăzi am depus listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Conduc lista la Senat, iar la Camera Deputaţilor conduce domnul deputat Dumitru Coarnă (...). BEC are o listă a interzişilor care pot să candideze (la alegerile prezidenţiale - n.r.). Uimitor, la verificarea normală pe care a făcut-o BEM (Biroul Electoral Municipal - n.r.), Diana Iovanovici-Şoşoacă nu era interzisă să candideze la nicio funcţie a statului român. (...)

În acest moment, le-am dat şah-mat. De ce? Pentru că dacă se admite candidatura, ceea ce s-a şi întâmplat, înseamnă că decizia Curţii Constituţionale este una neconstituţională. Dacă îmi resping candidatura, deşi nu sunt pe lista interzişilor de a candida, înseamnă că statul român nu mai există. În acest moment, există încălcarea separaţiei puterilor în stat, există două state paralele: un stat al CCR şi un stat al românilor care îşi doresc România independentă", a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă adăugat faptul că va continua demersurile pentru a fi din nou pe lista candidaţilor la europarlamentare.

„Eu sunt europarlamentar, sunt validată, îmi exercit funcţia de europarlamentar. Conform celor menţionate de ei, acest sistem, Parlamentul European, e mai presus de Parlamentul României, mai presus de Guvernul României şi e mai presus de Preşedinţia României. Deci, eu pot să fiu candidată şi validată ca europarlamentar, dar eu nu pot să fiu preşedintele României, pentru că nu sunt lăsată (...). Vom continua demersurile pentru reinstaurarea statului de drept în România şi va fi din nou şah-mat", a zis Diana Şoşoacă. Vezi articolul aici!

Citește și - Fenomen foarte bizar cu Diana Șoșoacă la Brașov / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel