Andrei Leonte și Iulian Vasile, ultimii finaliști pentru X Factor - VIDEO

leo
leo

Andrei Leonte a fost desemnat de public al doilea finalist X Factor, duminică seara. Iulian Vasile este cel de-al treilea finalist în show-ul X Facto. Astfel, alături de Alin Văduva, X Factor și-a desemnatconcurenții pentru marea finală din 1 ianuarie 2012.

Se pare ca si Mihai Morar este un mentor fericit, deoarece Andrei Leonte este al doilea finalist X Factor ales de public, în seara de Crăciun.  Dupa ce, in seara de sambata, Alin Vaduva a fost preferatul publicului, astazi, Andrei Leonte este cel iubit si votat.

Emotionat, finalistul a multumit celor de acasa pentru sprijinul acordat.

Iulian Vasile, al treilea finalist X Factor!

S-a batut la duel si a castigat. Iulian Vasile este cel de-al treilea finalist in show-ul X Factor, de pe data de 1 ianuarie.

Trupa T&L a incercat sa il convinga pe Mihai Morar ca merita sa ajunga in finala concursului, cu piesa "Fireworks" a lui Katy Perry. Insa nu a reusit.

Iulian Vasile si-a atras aplauze si felicitari din partea celor prezenti la cea de a noua gala X Factor. Se pare ca piesa "Kiss", cea aleasa pentru acest duel, a fost una extrem de potrivita pentru calitatile vocale ale semifinalistului. Atat de potrivita, incat Mihai Morar l-a declarat cel de al doilea castigator din aceasta seara, dupa Andrei Leonte.

"Iulian Vasile are o voce senzationala. A fost profesor de la inceput pana la sfarsit", a spus Adi Sina mandru de concurentul sau.

"Iulian, tu esti bun de pus pe rana. Ai fost ca o mama si ca un tata pentru toti concurentii in casa X Factor. Am o problema, insa, cu Iulian Vasile. De la auditii si pana in gala 9, este acelasi Iulian Vasile. Pe de alta parte, personalitatea pe care o arati in fiecare sambata la X Factor este fascinanta", a spus Mihai Morar, salvandu-l pe concurent.

Citește și:

Alin Văduva, primul finalist de la X Factor – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel