Andrei Năstase și-a deschis club la Neptun

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei,  a devenit patron de club pe litoral. Alături de bunul său prieten Horia Constantinescu au inaugurat unul dintre cele mai luxoase cluburi de la mare. Localul se află în inima staţiunii Neptun, iar la evenimentul de deschidere, clubul a fost arhiplin. Adrian Năstase nu a participat la eveniment.  

Împreună cu prietenul său, Horia Constantinescu, Andrei Năstase şi-a deschis club pe litoral. Cei doi au recunoscut că au avut emoţii, însă în final totul a ieşit aşa cum şi-au dorit. Andrei s-a bucurat de prezenţa iubitei sale, dar şi a prietenilor săi. Marele absent al evenimentului a fost însă tatăl său, Adrian Năstase.

 Localul se află chiar în centrul staţiunii Neptun. Interiorul este unul modern, în culori alb-negru iar exteriorul aminteşte parcă de palatele romane. Proprietarii spun însă că nu se vor opri aici şi nu exclud posibilitatea deschiderii de cluburi şi în alte staţiuni.

„Am fost alături de prietenul meu Horia de când a plecat la drum şi dat naştere acestui brand. Am vrut să învăţ de la el. Contribuţia fiecăruia a fost în completarea celuilalt... Cred că avem de învăţat de la Radu Mazăre şi chiar e un exemplu", a completat fiul fostului premier. El a adăugat că are susţinerea familiei şi că s-a gândit să-şi aducă şi tatăl la Neptun. La deschiderea clubului Bonton Breeze a cântat Connect-R, spre deliciul turiştilor veniţi la Neptun, dar mai ales al turistelor, care au stat la coadă pentru a primi un autograf de la celebrul cântăreţ, scrie click.ro.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel