Andrew Tate, acuzat oficial de viol și trafic de persoane

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Controversatul influencer Andrew Tate a fost acuzat în România de viol, trafic de persoane și formarea unui grup de crimă organizată pentru exploatarea sexuală a femeilor.

 

Fratele său, Tristan, și doi asociați sunt, de asemenea, acuzați. Toți au negat acuzațiile. Frații Tate au fost arestați pentru prima dată la domiciliul lor din București, în decembrie. În martie, ei au fost mutați din arest în arest la domiciliu, scrie BBC.

În rechizitoriul depus la Tribunalul București se spune că cei patru inculpați au format în 2021 un grup infracțional organizat pentru a comite trafic de persoane în România, dar și în alte țări printre care SUA și Marea Britanie.

VEZI ȘI: Andrew Tate, acuzat de viol de către patru femei din Marea Britanie

Rechizitoriul numește șapte presupuse victime despre care se spune că au fost recrutate de frații Tate prin promisiuni false de dragoste și căsătorie.

Presupusele victime au fost ulterior duse în imobile din județul Ilfov din România, unde au fost intimidate, puse sub supraveghere și control constant, potrivit unui comunicat al procurorilor români.

Apoi, inculpații le-ar fi forțat pe femei să presteze activități de pornografie, distribuite ulterior pe rețelele de socializare.

Un inculpat este acuzat că a violat o femeie de două ori în martie 2022, se adaugă în declarație.

VEZI ȘI: Procurorii români intensifică acuzațiile de trafic de persoane împotriva fraților Tate

De asemenea, acuzatului i s-au confiscat bunuri, inclusiv proprietăți, mașini și peste 300 de milioane de dolari în criptomonede.

Procesul nu va începe imediat și este de așteptat să dureze câțiva ani. Un judecător român are acum 60 de zile pentru a verifica dosarul înainte ca acesta să poată fi trimis în judecată.

Echipa de mass-media a fraților Tate a declarat: „Deși această știre este fără îndoială previzibilă, îmbrățișăm oportunitatea pe care o oferă pentru ca (Andrew Tate) să-și demonstreze nevinovăția”.

Comunicatul a adăugat că rechizitoriul „ne permite să prezentăm o serie de probe cuprinzătoare, strânse și pregătite cu sârguință, de-a lungul timpului, care, fără îndoială, vor fundamenta pretențiile de nevinovăție ale fraților”.

Există, de asemenea, acuzații separate încă în curs de investigare care ar putea duce la un rechizitoriu separat, inclusiv pentru spălare de bani și trafic de minori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel