Andronache, FAZĂ TARE cu Șoșoacă. "Mița ploieșteanca. I-a făcut FELUL lui Tătaru. Fripturile i-au ÎNCHIS GURA"

Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook
Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook

Gabriel Andronache a scris o fază tare cu Diana Șoșoacă.

"Mna, ca m-a luat damblaua cu Șoșoacă. Eu am cunoscut-o indirect pe 8 noiembrie pe madama. Imi sorbeam linistit o bere onomastica la exclusivistul restaurant Expo din Copoul iesean. Copoul, cea mai decenta si binecuvantata zona de loisir din Iasi. Si ma trezesc in coasta mea cu o voce patimasa, pitigaiata si de Mita ploiesteanca.

Era Sosoaca, in capul mesei, declamand cum i-a facut ea verbal felul ministrului Tataru, aflat si el la Iasi in vizita la spitalul de la Letcani. Si cum de naiba se misca greu chelnerii din Iasi sa aduca sapte fripturi la masa invitatilor ei. Si cat de mult munceste ea si lupta impotriva mastilor. Si cat de tare i-a tras-o lui Tataru.

Asta cu o voce care patrundea prin nervii tuturor celor aflati pe terasa, fiecare cu viziunea lui despre cina, siesta, buna petrecere a timpului. Si cam atat. Si au venit fripturile si i-au inchis gura activistei Sosoaca. Statea in capul mesei de pe care activistii inghiteau micii zemoși. Ea a tacut, dar nesigur. Habar n-avea ca se afla in Copou. Dar micii bine rumeniti au facut-o sa se simta ca acasa. La balci", a scris Gabriel Andronache, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel