Andrușceac, către funcționarii protestatari din Parlament: Ieri ați fost la muncă? Noi n-am fost, că suntem pe boierie

FOTO: captura video Facebook @ Parlamentul Romaniei
FOTO: captura video Facebook @ Parlamentul Romaniei

Deputatul Antonio Andrușceac îi susține pe funcționarii din Parlament care, marți, au protestat spontan nemulțumiți de salarii.

Antonio Andrușceac, deputat din partea AUR, a reacționat cu privire la protestul spontan organizat, marți, de angajații de la Parlament. În plus, acesta le-a spus funcționarilor că susține ”îndreptarea mizeriei” prin care șefii angajaților din Parlament primesc sporuri uriașe.

”Ei (parlamentarii - n.r.) au avut grijă să-și mărească salariile. și cei din Primării au avut grijă să-și mărească indemnizațiile. (...) Pentru asta au avut bani. Acum tocmai am votat un alt ajutor pentru Ucraina. Noi n-am votat, eu am cerut de trei luni de zile. Uniunea Europeană ne-a promis returnarea banilor, asta n-au curajul să facă”, a afirmat Andrușceac, în aplauzele protestatarilor.

Andrușceac: Serviți-vă șefii de până acum, cum i-ați servit 30 de ani

Deputatul AUR a adăugat că îi susține pe angajații din Parlament. ”Singurii care muncesc în Parlament acum sunteți dumneavoastră, că parlamentarii știu doar drumul până la casierie.

În schimb, cei de la Putere sau din Opoziție, uitați-vă câți sunt în sală. Păi, la muncă online, ia și banii jumătate și dă-le oamenilor ăstora. Ieri ați fost la muncă? Noi n-am fost, că suntem pe boierie.

Ei, serviți-vă șefii de până acum, cum i-ați servit 30 de ani, și ajungeți cu hârtiile astea în mână (pancarte - n.r.).

Eu vă susțin, așa cum susțin și îndreptarea mizeriei ăleia prin care șefilor le dau bani de trei ori mai mulți pe funcție pentru sporuri”, a transmis deputatul AUR, citat de Agerpres.

Funcționarii publici parlamentari au organizat, marți, un protest spontan, în fața sălii de plen a Camerei Deputaților, fiind nemulțumiți de salarii.

Ei au afișat mai multe pancarte pe care scrie ”Solidari cu angajații SGG”, ”Ne-am săturat de bășcălie”, ”Ne-ați ignorat destul”. 

Citește și: Funcționarii din Parlament protestează pentru salarii mai mari: Nicio majorare din 2017

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel