Angajaţii CJAS Iaşi au scăpat de supravegherea video

CJAS Iasi
CJAS Iasi

Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi a renunţat la aparatura e supraveghere din sala de consiliu a unităţii, informează Evenimentul.

Autor: Adrian Stroescu

În sala de consiliu a CJAS erau montate trei camere video şi un dispozitiv de stocare a înregistrărilor, a căror valoare depăşeşte 50.000 de euro. Conducerea instituţiei a refuzat însă în permanenţă să precizeze care este firma care a oferit gratis aparatură video.

„La solicitarea mea, firma care deţinea camerele video a venit şi le-a demontat pentru a pune capăt speculaţiilor care se făceau pe marginea acestor dispozitive. Se pare că unii dintre angajaţi erau deranjaţi că activitatea din sala de consiliu era monitorizată”, ne-a spus dr. Iulian Şerban, preşedintele CJAS.

Anul trecut şeful CJAS a motivat că montarea camerelor de luat vederi are ca scop înregistrarea tuturor şedinţelor ori a conferinţelor de presă în vederea publicării lor pe site-ul instituţiei. Deşi camerele au funcţionat aproape un an, pe site-ul unităţii şeful CJAS nu a postat nici un material video în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel