Angela Similea, probleme financiare? Locuiește la prieteni după ce casa cu 16 camere i-a fost scoasă la vânzare

foto: Facebook, Angela Similea
foto: Facebook, Angela Similea

Angela Similea, una dintre cele mai apreciate și respectate cântărețe din România, trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. 

La vârsta de 74 de ani, artista a fost nevoită să părăsească casa în care a locuit și să se mute în reședința unor prieteni plecați peste hotare, care au binevoit să o ajute. Casa vedetei ar fi fost pusă la vânzare.

Perioadă de cumpănă

Începând din 2009, viața Angelei Similea a fost marcată de pierderi și suferințe dureroase. În acest an, soțul artistei, Victor Surdu, a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar puțin mai târziu, mama sa, Gherghina, a început să să se confrunte cu probleme de sănătate. Angela Similea a fost nevoită să se îngrijească de amândoi, dar din nefericire, ambii au decedat la scurt timp. Pe lângă aceste pierderi grele, artista a trecut prin momente tragice, pierzându-și și nașul de cununie, precum și unul dintre frați, scrie bzi.ro.

Problemele cu banii au apărut imediat după moartea soțului său. Casa în care au trăit împreună, situată în comuna Belciugatele, în apropiere de București, cu 16 camere, a fost pusă în vânzare pentru a acoperi datoriile mari acumulate de cei doi. Creditul în valoare de 700.000 de euro, contractat în 2007, a fost principalul motiv pentru vânzarea locuinței. Din păcate, situația financiară a artistei s-a agravat de atunci, fiind nevoită să se despartă și de apartamentul din Capitală.

A fost căsătorită de patru ori

Angela Similea a avut o viață tumultuoasă și pe plan personal. A avut patru căsnicii: cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Sorin Movileanu, unul dintre cei mai buni instrumentişti ai muzicii româneşti, a fost al doilea soţ al Angelei Similea. Totuși, amintirile despre marea artistă nu sunt cele mai plăcute. În urmă cu mai mulți ani, chitaristul a acuzat-o pe fosta lui soție de infidelitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel