Angelina Jolie și-a deschis propria casă de modă

Angelina Jolie / Foto: Instagram
Angelina Jolie / Foto: Instagram

Angelina Jolie vine pe piața cu o linie vestimentară din materiale reciclate care o să-i poarte numele.

La patru ani de la divorțul de Brad Pitt lucrurile par să-și revină la normal în viața Angelinei Jolie. Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume și-a regăsit echilibrul, ba mai mult are planuri mari și vine cu noutăți pe piața de fashion. A reușit să-și transforme visul în realitate și să-și deschidă propria casă de modă, un obiectiv pe care l-a urmărit cu pasiune ani de zile.

Noua linie vestimentară se va baza doar pe materiale reciclate. Într-un interviu pentru revista Vogue, actrița a spus și cum a fost ales locul unde se află atelierul de creație. Actrița își dorește ca noua locație să fie mai degrabă un hub cultural și atelier de design, unde să se îmbine serviciile de croitorie și reciclare cu o galerie de artă dedicată artizanilor locali. „De-a lungul anilor, am cunoscut mulți artizani extrem de talentați și pricepuți, iar mi-ar plăcea să-i văd evoluând și prosperând”.

Printre colaboratorii celebrei actrițe se numără creatorul de modăJustin Smith, artistul american Duke Riley și Pierre Fouché. Angelina Jolie a mărturisit: „Nu îmi doresc să fiu o mare creatoare de modă. Vreau să construiesc un mediu propice pentru ca și alții să devină aceasta”.

Jolie găzduiește și o cafenea gestionată în parteneriat cu organizații de refugiați. Casa de modă a Angelinei Jolie va oferi și servicii de reparații care vor începe de la 10 dolari pentru un petic pictat manual. De asemenea, în cafenea vor exista kituri de reparații de luat acasă și o stație de activități de tip „stud-it-yourself” pe care clienții o pot folosi gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel