Angus Cloud, actor cunoscut pentru rolul din Euphoria, a murit. Avea doar 25 de ani

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

A murit Angus Cloud, actorul cunoscut pentru rolul din serialul Euphoria, în care joacă şi Zendaya. 

Actorul american Angus Cloud, cunoscut pentru rolul său din serialul "Euphoria", a murit luni la vârsta de 25 de ani, a anunţat familia sa, relatează AFP.

Cauza morţii sale nu a fost dezvăluită.

Angus Cloud interpreta rolul traficantului de droguri Fezco "Fez" O'Neill în serialul HBO, câştigător al mai multor premii Emmy.

"Singura consolare pe care o avem este să ştim că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten", a declarat familia sa într-un comunicat, conform Agerpres.

Actorul fusese afectat de moartea recentă a tatălui său şi suferea de probleme de sănătate mintală, potrivit comunicatului.

"Angus a vorbit deschis despre lupta sa cu boala mintală şi sperăm că decesul lui va reaminti altora că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri, în tăcere", a adăugat familia sa.

"Euphoria" este unul dintre serialele de succes difuzate de HBO şi prezintă viaţa întunecată a adolescenţilor americani, pentru care dependenţa de droguri şi violenţa sexuală fac parte din viaţa de zi cu zi.

Serialul i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. Un director de casting l-a văzut pe Cloud în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York, şi i-a propus să joace în seria HBO, scrie HBO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel