Anișoara Cojocaru a făcut o ”excepție” la Vocea României. Theo Rose: Nu mai există acest zid

FOTO: Captură video YouTube @ Vocea României
FOTO: Captură video YouTube @ Vocea României

Anișoara Cojocaru a cântat, impecabil, din repertoriul americancei Anastasia.

Anișoara Cojocaru are 20 de ani și vine din Republica Moldova, unde este studentă la canto, după un an în care studiat dirijatul coral, schimbarea ”macazului” venind din dorința sa de a ”vorbi” cu publicul.

Tinera, care seamănă cu Adele, ”dar coincidență sau nu, este artistul meu preferat”, a terminat primul curs la dirijat coral la Conservatorul din Chișinău și a făcut un transfer către canto, ”căci mi-am dat seama că nu este drumul meu, că de fapt visul meu este scena, iar un dirijor stă cu spatele. Eu cu siguranță vreau să vorbesc cu publicul, prin vocea mea, prin sufletul meu, prin tot ce vreau să transmit prin muzică”, a povestit Anișoara Cojocaru înainte de a intra pe scena de la Vocea României, unde a cântat impecabil Not that kind al Anastasiei.

Anișoara Cojocaru: S-a pierdut printre emoții

A întors încă de la primele acorduri scaunul Irinei Rimes și pe cel al lui Horia Brenciu și Theo Rose.

”Și accentul? Ce ai făcut cu el”, a întrebat-o Theo Rose.

”S-a pierdut printre emoții”, a replicat Anișoara, venită la București special pentru Vocea României, moment în care Irina Rimes nu a ezitat să spună că ”nu toți moldovenii de peste Prut umblă cu accentul după ei. S-ar putea să îl lase la vamă”.

”Anișoara, când vorbești de Chișinău, chișinăuanca noastră intervine”, a spus Horia Brenciu.

”Ar fi previzibil să mergi la Irina”, a replicat Tudor Chirilă. ”Sau ar fi cel mai natural lucru. Mie mi-ar plăcea foarte mult să vii în echipa mea. Eu m-am întors pentru că ești o voce foarte bună cu care se va lucra ușor și care poate interpreta mai multe lucruri. Dacă vii în echipa mea, mie mi-ar plăcea să explorez cu tine alte feluri de interpretări care să îți dea mai multă personalitate și să uimească publicul și pe colegii mei care nu s-au întors, de la etapă la etapă”, a spus Irina Rimes, în încercarea de a o convinge pe Anișoara să vină în echipa sa.

”Noi nu suntem exploratori, ca această colegă a mea, noi suntem niște prieteni care își vom fi alături, cu care vom discuta despre lume și viață”, a spus Horia Brenciu, iar Theo Rose a continuat tatonarea, ”aici la Vocea României s-a creat așa un obicei. Mare parte dintre concurenții care vin din Republica Moldova merge la Irina Rimes. E adevărat, sunt foarte rare excepțiile. Mi-ar plăcea să faci și tu una în seara asta și să își demonstrezi ție, în primul rând, că poți să faci performanță în competiția asta și cu niște oameni care poate nu îți sunt apropiați”.

”Avem și noi preferințele noastre, care se schimbă în funcție de mediu. Mie cum mi-ar conveni să te duci... Nu îl suport pe Horia. Îl suport în sensul englezesc (n.r. susțin), dar nu îl suport în sensul românesc. Vreau să mergi la Theo. Alege calea mai grea, mai provocatoare, ceva ce te stimulează într-un anumit fel”, i-a spus Tudor Chirilă. 

Decizia Anișoarei Cojocaru nu s-a lăsat așteptată, tânăra afirmând că își ascultă ”ce îi dictează cineva de sus, iar decizia mea este să merg cu Theo și Horia”.

”A zis că așa a simțit să vină la noi. Și de aici încolo, știu că nu mai există acest zid între echipa noastră și concurenții care vin de peste Prut”, a concluzionat Theo Rose.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel