Anja Luna, de la „Românii au Talent” 2024, a ridicat pe toată lumea în picioare: Pasiunea și profesia mea combină circul cu muzica

Captură video / PROTV
Captură video / PROTV

Tânăra care face o acrobație unică în lume: cântă la harpă în timp ce „zboară”.

A învățat să cânte la harpă la doar 4 ani, iar acum, venind din Elveția, a ajuns pe scena „Românii au Talent” unde a uimit pe toată lumea cu abilitățile sale. Anja Luna cântă la harpă în timp ce face acrobații în aer. Momentul a surprins pe toată lumea.

„Pasiunea pentru circ a fost prima. Am văzut un spectacol de circ la patru ani. La cinci ani scriam cântece și le cântam. Prima mea artă a fost muzica, apoi am studiat circul ca să devin profesionistă, la Școala Națională de Circ de la Montreal.”, a spus Anja Luna telespectatorilor.

Pentru că este pasionată de circ și de muzică, Anja „zboară prin aer în timp ce cântă la harpă”:

„Pasiunea și profesia mea combină circul cu muzica. Zbor prin aer și, în același timp, cânt la harpă. Sunt singurul om din lume care face asta. Sunt mândră că am avut ideea asta și a funcționat. Am propria companie de circ în Elveția, suntem dansatori, circari și muzicieni.

Tema primului spectacol a fost apa. Eu am scris conceptul și am compus muzica. Am cântat live în spectacol, am făcut multe lucruri.

Îmi place să combin talentele și pasiunile mele.”, a mărturisit Anja Luna, chiar înainte să urce pe scenă.

Acrobata a strâns cei patru de „Da”. Andra a spus despre ea că „nu a mai văzut așa ceva, fiind pentru prima dată când a auzit pe cineva să cânte la harpă în timp ce zboară prin aer”.

Ceilalți jurați au fost complet emoționați de performanța tinerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel