ANM, prognoza meteo. Vremea, alertă meteo, informații complete de la meteorologi În această dimineață a intrat în vigoare o alertă meteo.
ANM, prognoza meteo. Vremea, alertă meteo, informații complete de la meteorologi În această dimineață, la ora 05:00, a intrat în vigoare o alertă meteo. Este valabilă până miercuri, la ora 14:00. Vor fi ninsori moderate cantitativ și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei.
"În intervalul menționat, aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile sud-vestice. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali, nordul și vestul Olteniei, sudul Banatului, precum și în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Vântul se va intensifica în zonele montane, la început mai ales în Munții Banatului, apoi îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali și va avea, în general, viteze de 65...80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând diminuarea vizibilității. Începând din noaptea de marți spre miercuri (22/23 ianuarie) și în cursul zilei de miercuri (23 ianuarie), în regiunile vestice, sudice și sud-estice vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului." anunță ANM.
ANM, prognoza meteo. Vremea, alertă meteo, informații complete de la meteorologi Meteorologii au emis și o prognoză specială pentru București. Vezi aici: ANM, vremea București. Prognoză specială
ANM, prognoza meteo. Vremea pe două săptămâni, pe regiuni BANAT
ANM, prognoza meteo. Vremea, alertă meteo, informații complete de la meteorologi Regimul mediu de temperatură va avea, până spre sfârșitul lunii ianuarie, fluctuații de la valori în jurul celor climatologic specifice perioadei (maxime 1...4 grade și minime -4...-2 grade) la valori peste cele normale - cel mai probabil în zilele de 23 și 24 ianuarie când vor fi 4...7 grade ziua și 0...2 grade noaptea, mediat regional. Deși prezentând încă un grad mare de incertitudine, caracteristica ultimelor două zile de ianuarie și a primelor zile ale lunii februarie este estimată a fi de situare a temperaturilor în apropierea ecartului mediu specific acestei perioade din an.
Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată pe tot parcursul intervalului de referință, iar în perioada 23-25 ianuarie, atunci când vor predomina ploile, se pot cumula și cantități de apă mai importante.
ANM, prognoza meteo. Vremea pe două săptămâni, pe regiuni CRIȘANA
ANM, prognoza meteo. Vremea, alertă meteo, informații complete de la meteorologi Până spre sfârșitul lunii ianuarie, vor fi fluctuații în regimul mediu de temperatură, de la valori în jurul celor climatologic specifice perioadei (maxime 1...3 grade și minime -6...-4 grade) la valori peste cele normale - cel mai probabil în zilele de 23 și 24 ianuarie când vor fi 3...6 grade ziua și -2...1 grad noaptea, mediat regional. Deși prezentând încă un grad mare de incertitudine, pentru ultimele două zile din ianuarie și primele ale lunii februarie este estimată situarea temperaturilor în apropierea ecartului mediu caracteristic acestei perioade din an, posibil ușor peste acesta.
Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată pe tot parcursul intervalului de referință, iar în perioada 24-25 ianuarie, atunci când vor fi mai ales ploi sau lapoviță, acestea vor deveni în general moderate cantitativ.
Vezi mai mult: ANM, prognoza meteo. Vremea pe două săptămâni, pe regiuni
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu