Anna-Maria Theodora Andreescu este de astăzi Doctor în inginerie aerospațială. Cine este șefa de promoție, apreciată în Europa, care nu a vrut să plece din România

Andreescu Anna-Maria Theodora, absolventă a Facultății de Inginerie Aerospațială a Politehnicii din București,  a reușit să obțină titlul de Doctor al instituției. 

Andreescu Anna-Maria Theodora, șefă de promoție a Facultății de Inginerie Aerospațială din cadrul Politehnicii din București, a reușit, vineri, 27 septembrie, să-și încununeze anii de studiu cu titlul de Doctor în inginerie spațială. 

Titlul lucrării "Development of a disruptive RF powered propulsion Technology based on Helicon plasma source for a cost-effective generation of space transporttation system", o lucrare de pionerat în industria aerospațială, a fost apreciată de membrii comisiei, care în urma deliberării au admis lucrarea acordându-i doctorandului Andreescu Anna-Maria Theodora titlul de doctor cu un calificativ "EXCELENT".

Noul doctor inginer își desfășoară activitatea  în cadrul COMOTI - Institutul National de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare, încă de la terminarea facultății bucureștene, ca șefă de promoție. Nu a dorit să-și continue studiile în străinătate, apreciind că în România este un mediu propice pentru desăvârșirea studiilor, fapt concretizat astăzi cu acordarea titlului de doctor. 

Aceasta a câștigat, de-a lungul anilor,  proiecte cu The European Space Agency fiind apreciată pentru competențele sale în domeniul industriei aerospațiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel